20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024

Τα εισιτήρια για τους φίλους της ΑΕΚ

By on 4 Ιανουαρίου, 2018 0 711 Views

Τα εισιτήρια που αναλογούν στους φιλάθλους της ΑΕΚ Λάρνακας για τον αγώνα με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, είναι διαθέσιμα από σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τη Βόρεια Κερκίδα του Σταδίου ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση www.cfa.com.cy.
Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει το σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο (link) https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ .
Διευκρινίζεται ότι:
-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 τα μεσάνυχτα.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας.
-Η είσοδοι του Σταδίου την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή, στις 14:30.
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.