14 Οκτωβρίου, 2024
  • 14 Οκτωβρίου, 2024

ΠΕΤΕΦ:Άλλο η διαιτησία κι άλλο η δουλειά μου…

By on 17 Ιανουαρίου, 2018 0 715 Views

Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος είδε λάθη απο τη διαιτησία. Αναλυτικά:

«Θέλω να πω μπράβο στον Απόλλωνα για τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο για την καλή δουλειά που κάνει στον Απόλλωνα. Για το παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις, όπου στην τελική πάσα υστερούσαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε γκολ. Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο α΄ ημίχρονο. Δεχθήκαμε ένα γκολ παιδικό από μια φάση όπου ο Απόλλωνας σκόραρε μετά από δικό μας λάθος.

Στο β΄ ημίχρονο ήθελα να ήμασταν πιο επιθετικοί. Σε κάποιες στιγμές το πετύχαμε, σε κάποιες όχι. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε σήμερα. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε και να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας.

Δεν νιώθω πολύ καλά γιατί χάσαμε, άνκαι δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Οι παίκτες έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους. Δεν μπορώ να μιλήσω για τη διαιτησία. Κάθε παιχνίδι βλέπουμε κάποια λάθη που δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κάποιοι που θα τους δικάσουν. Δεν θέλω να πω ότι δεν έχω ευθύνη, αλλά άλλο η διαιτησία κι άλλο η δουλειά μου».