13 Οκτωβρίου, 2024
  • 13 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΒΙ:Έχουμε κάποια πράγματα να βελτιώσουμε ΠΕΣΛΙ:Απόλαυσα την πρώτη μου εμπειρία

ΛΕΒΙ:Έχουμε κάποια πράγματα να βελτιώσουμε ΠΕΣΛΙ:Απόλαυσα την πρώτη μου εμπειρία

By on 31 Ιανουαρίου, 2018 0 410 Views

Σημασία σε τέτοια παιχνίδια έχουν οι τρεις βαθμοί ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι, ο οποίος όμως δεν κρύφτηκε πίσω από τη νίκη και είπε ότι δεν του άρεσαν πολλά πράγματα από το παιχνίδι της ομάδας του. Πιο αναλυτικά:

«Όταν έρχεται παιχνίδι μετά από μεγάλη διακοπή έχει βαθμό δυσκολίας. Αυτή την εβδομάδα είχαμε αρκετούς τραυματίες και προβλήματα. Ήλθαν και νέοι παίκτες, οι οποίοι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι για 90 λεπτά. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που άλλαξε προπονητή και του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Δεν μου άρεσαν πάρα πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε κάποια πράγματα να βελτιώσουμε, όπως την κατοχή της μπάλας αλλά και την αμυντική τακτική. Μερικές φορές σε τέτοιους αγώνες σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Σημασία έχει επίσης ότι κρατήσαμε το 1-0 ως το τέλος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Πάφο».
Απόλαυσε την πρώτη του εμπειρία στο κυπριακό πρωτάθλημα ο νέος προπονητής της Πάφου Στίβεν Πρέσλι, παρά την ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση (0-1). Υπογράμμισε ότι η ομάδα του πρέπει να αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Αναλυτικά δήλωσε:

Αναλυτικά: «Παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σήμερα. Ακολουθήσαμε καλά την τακτική. Έχω πάρει θάρρος από το επίπεδο και την συμπεριφορά των παικτών μας. Είχαμε κυριαρχία της μπάλας, αλλά στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η νίκη. Πρέπει να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή. Απόλαυσα την πρώτη μου εμπειρία στο ποδόσφαιρο σας και σας ευχαριστώ γι’ αυτό. Πρώτη μου εντύπωση είναι πως έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση και θα δουλέψουμε για να αποδώσουμε καλύτερα στη συνέχεια. Δεν είμαι πολύ σίγουρος για μετεγγραφή, αλλά πιθανόν κάτι να έχουμε απόψε».