20 Ιουλίου, 2024
  • 20 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα εισιτήρια για τους φίλους της Ομόνοιας απο την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Τα εισιτήρια για τους φίλους της Ομόνοιας απο την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

By on 1 Φεβρουαρίου, 2018 0 1044 Views

Τα εισιτήρια που αναλογούν στους φιλάθλους της Ομόνοιας Λευκωσίας για τον αγώνα με την Ανόρθωση την ερχόμενη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta (ώρα έναρξης στις 17:00), είναι διαθέσιμα από σήμερα Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τη Βόρεια Κερκίδα του Σταδίου ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση www.cfa.com.cy.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει το σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο (link) https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ .

Στην Ομόνοια έχουν παραχωρηθεί 923 εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται για τεχνική υποστήριξη για on line αγορά εισιτηρίων στο τηλέφωνο 22 860990.

Διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

-Η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 τα μεσάνυχτα.

-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας.

-Η είσοδοι του Σταδίου την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή, στις 15:30.

-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.