5 Οκτωβρίου, 2024
  • 5 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τις αποφάσεις…και την τεσσάρα

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τις αποφάσεις…και την τεσσάρα

By on 1 Φεβρουαρίου, 2018 0 2518 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

«Ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και χτίσαμε σε αυτό το προβάδισμα. Ήταν πειστική η εικόνα μας και το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο 45λεπτο. Στη συνέχεια κάναμε διαχείριση, ρίξαμε ρυθμούς και σκεφτήκαμε και τη συνέχεια. Μας χαροποίησε που κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, αγωνίστηκαν και βοήθησαν. Το τελευταίο διάστημα αυτοί που αγωνίζονται ανταποκρίνονται και αυτό φαίνεται στην πράξη. Αναμένουμε και τον Γιάννου για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας».

Για το ότι η νίκη συνδυάστηκε με τέσσερα γκολ…

«Τα τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας αποδίδουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι σκοράραμε στην πρώτη φάση με ένα παίκτη (Μοϊσόφ) που είχε ψάξει πολύ τα γκολ στα τελευταία παιχνίδια».

Για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τους Καταλά και Ιδιάκεθ…

«Από την πρώτη στιγμή νιώθαμε και εκφράζαμε την βεβαιότητα ότι ο Καταλά θα αθωωνόταν. Ήταν κάτι καθαρό και κρυστάλλινο. Δεν μπορείς να στιγματίσεις την καριέρα κάποιου γιατί πιθανό να έφτυσε αντίπαλο. Δεν αποδεικνυόταν κάτι τέτοιο. Νιώθουμε ικανοποιημένοι που δεν προέκυψε τιμωρία. Και για τον προπονητή το ίδιο ισχύει».

Για τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία…

«Κάθε λάθος κοστίζει ακριβά. Έχουν πλησιάσει και οι ομάδες που ακολουθούν. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε σε αυτά τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης για τον καλύτερο δυνατό απολογισμό».