22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Sold out μέσα σε 37 λεπτά για το Ρεάλ-Παρί.Εξωφρενικές τιμές στην μαύρη αγορά

Sold out μέσα σε 37 λεπτά για το Ρεάλ-Παρί.Εξωφρενικές τιμές στην μαύρη αγορά

By on 3 Φεβρουαρίου, 2018 0 1183 Views

Sold out μέσα σε 37 λεπτά σημειώθηκε στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, γι’ αυτό οι φίλαθλοι πληρώνουν εξωφρενικά ποσά στη μαύρη αγορά, ακόμα και για κακές θέσεις (pics).

Η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν για τους “μερένγκες”. Οι πρωταθλητές Ευρώπης “παίζουν” όλη τη χρονιά σε αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως παραδέχθηκε, “παίζει” τη θέση του στον πάγκο.

Ο κόσμος των πρωταθλητών Ισπανίας, Ευρώπης και κόσμου έχει αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League και γι’ αυτό χρειάστηκε μόλις 37 λεπτά για να εξαντλήσει τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν στα εκδοτήρια.

Το sold out του “Σαντιάγο Μπερναμπέου” ανάγκασε αρκετούς φιλάθλους να στραφούν στη λύση της μεταπώλησης, από διάφορες σχετικές ιστοσελίδες, όπως το “Stubhub”.

Οι τιμές στις οποίες μπορεί κάποιος ενιδαφερόμενος να βρει “μαγικό χαρτάκι” κυμαίνονται από 300 ευρώ μέχρι… δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί απόκομμα από την ηλεκτρονική πώληση ενός εισιτηρίου, το οποίο φέρει τιμή μονάδας 24.080 ευρώ!

Η θέση, μάλιστα, δεν είναι καν στην κεντρική κερκίδα, αλλά σε μία εξέδρα πίσω από τη μία εστία!

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για της 14 Φεβρουαρίου, ενώ η ρεβάνς του “Παρκ ντε Πρενς” θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου.