7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024

ΧΡΥΣΗΣ:Δεν τελειώνει εδώ το πρωτάθλημα.

By on 6 Φεβρουαρίου, 2018 0 450 Views

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χρύσης Μιχαήλ αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν, πλέον, όμως παρουσιάζεται αισιόδοξος.

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν χαροποιεί κανένα στον Ολυμπιακό. Ξέραμε τις δυσκολίες που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε, παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε ένα αντίπαλο που δημιουργεί φάσεις και έχεις νίκες. Τακτικά, ήμασταν πολύ καλοί, βρήκαμε ευκαιρίες, όμως είτε η αστοχία, είτε η ατυχία, μας στέρησαν κάποιο γκολ. Δεν τελειώνει εδώ το πρωτάθλημα. Δυσκολεύουν τα πράγματα για μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον αγώνα της Κυριακής. Έκαναν τεράστια προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές, όμως με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε και είμαι σίγουρος ότι θα μείνουμε στην κατηγορία. Ο κόσμος να ξέρει ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μείνουμε στην κατηγορία» ανέφερε ο κ. Μιχαήλ, ο οποίος ρωτήθηκε για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε υποχρεωμένοι και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε πρόβλημα από την αρχή της χρονιάς. Είχαμε και τρεις απουσίες και ήταν δύσκολο για μας».