21 Ιουλίου, 2024
  • 21 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εύκολο θύμα της αδυναμίας των αρχών να εντοπίσουν τους ένοχους ο Εθνικός Άχνας(Ανακοίνωση)

Εύκολο θύμα της αδυναμίας των αρχών να εντοπίσουν τους ένοχους ο Εθνικός Άχνας(Ανακοίνωση)

By on 7 Φεβρουαρίου, 2018 0 21820 Views

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας αναφέρει τα ακόλουθα με αφορμή το φάκελο για …

“Κύριοι το χθεσινό συμβάν δεν αφορά τον Εθνικό δεν αφορά τον Άρη δεν αφορά την Ομοσπονδία αλλά το ποδόσφαιρο παγκοσμίως..

Να μας εξήγησει και εμάς κάποιος πως είναι δυνατόν η ομάδα του Εθνικού στην χειρότερη χρόνια της τα τελευταία 26 χρόνια με 16 ήττες, 5 ισοπαλίες, και 1 νίκη και αυτή στις 26 Αυγούστου 2017 – να λαμβάνει τον ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ (το τονίζουμε) κόκκινο φάκελο για ένα παιχνίδι με ρόστερ που απαρτίζεται τα τελευταία παιχνίδιαμε ποδοσφαιριστές 16, 17 και 18 χρονών..

Πως γίνετε να κατηγορείτε μια ομάδα πως χειραγώγησε αγώνα μετά και την αποδέσμευση 14 ποδοσφαιριστών της από τις 14 Ιανουαρίου; Σημειώστε ότι πριν και την αποδέσμευση και με ολόκληρο το ρόστερ (του εμπάργκο – έτσι για να μην ξεχνιώμαστε) η ομάδα ηττήθηκε με 0-3 από την Νέα Σαλαμίνα στην έδρα της.

Ένα παρόμοιο σκορ ακολούθησε και με την Ανόρθωση μετά και την αποχώρηση των 12 ποδοσφαιριστών.

Ακόμα 2 ποδοσφαιριστές ακολούθησαν μετά και αυτό το παιχνίδι. Είναι ποτέ δυνατό να κατηγορούνται μικρά παιδιά που περίμεναν την ευκαρία να παίξουν στην Α’ κατηγορία έστω και με σίγουρη την διαβάθμιση ότι εμπλέκονται σε στημένο αγώνα?

Το μπράβο, για την απόφαση να τελειώσουμε την χρόνια με το κεφάλι ψηλά δίνοντας συμμετοχή στους Κύπριους νεαρούς ποδοσφαιριστές που εξαφανίστηκε; Τα κολακευτικά λόγια για τα ταλέντα των Ακαδημιών μας έτσι ξεπληρώνονται; Βαλατε τιμή στην απόφαση μας και αυτή είναι 50.000 ευρώ.

Τελικά τι είναι αυτό που θέλετε από τις ομάδες; Οι υπεύθυνοι αυτής της διαδικασία είναι ενήμεροι για κάποια πράγματα η απλά εκθέτουν άτομα και Σωματεία με βάση κάποιων αριθμών που βλέπουν στα computers τους;

Που και μόνο αριθμούς να έβλεπαν θα ήταν ξεκάθαρο ποιες είναι οι φετινές δυνάμεις αυτής της ομάδας και ποιες των αντιπάλων της.

Νιώθουμε ντροπή όχι για την εμπλοκή μας σε αυτή την υπόθεση (το λιγότερο που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε είναι αστεία) αλλά για τον τρόπο διερεύνησης κάποιων πραγμάτων. Μέρες σαν και αυτές πραγματικά αναρωτιόμαστε αν αξίζει να προσπαθούμε να κρατήσουμε το Σωματείο ζωντανό όταν κάποιοι με τόση «ευκολία» αμαυρώνουν την εικόνα του με αστείες υποθέσεις και γελοίες εξηγήσεις..

Βρείτε τις λύσεις.. λύσεις που επανειλημμένα σαν Σωματείο προτείναμε. Λύσεις που θα βάλουν τα πράγματα στην θέση τους. Λύσεις που θα βάλουν άτομα στις θέσεις τους… και τότε με την ίδια ευκολία που κατηγορείτε το Σωματείο μας, θα πρέπει λογικά και να απολογηθείτε. Ο Εθνικός έχει γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος του ποδοσφαίρου της Κύπρου… ο τράγος σας όμως αποχώρησε και μαθηματικά μετά και το χθεσινό αγώνα και είμαστε περίεργοι να δούμε ποιά ομάδα θα πέσει θύμα της αδυναμίας των αρχών και του κάθε αρμοδίου να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους πραγματικούς ενόχους για την παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα. Ο Εθνικός με τους νεαρούς παίκτες του και ήδη διαβαθμισμένος ήταν εύκολος στόχος για θυματοποίηση και απο τους υπαίτειους του οποιασδήποτε παράνομου κέρδους και απο τους χειριστές των κομπιούτερς που υπολογίζουν αριθμούς χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα πραγματικά δεδομένα.

Ο Εθνικός , κύριοι, αποχώρησε… το ποδόσφαιρο καθάρισε!