27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

Κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Θα πάμε να πάρουμε τη νίκη στο Τσίρειο

By on 7 Φεβρουαρίου, 2018 0 3963 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0.

Για τον Φλοριάν:

«Χρειαζόμαστε τα γκολ του Φλοριάν και για μια ομάδα το να έχει στις τάξεις της ένα παίκτη με αυτή την εκτελεστική δεινότητα, είναι ευλογία. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και από εκεί και πέρα να υπάρχει πολυφωνία και πλουραλισμός».

Για τον Γιάννου:

«Μας έδωσε λύσεις και με μια ενέργεια του ξεκλειδώσαμε την αντίπαλη άμυνα. Από την ώρα που πέρασε στο παιχνίδι είχε πολύ καλή παρουσία. Ξέρουμε ποιος είναι, εναπόκειται στον ίδιο να προσαρμοστεί παιχνίδι με παιχνίδι και να μας προσφέρει ακόμη περισσότερα».

Για το παιχνίδι με την Αλκή:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε καλή εμφάνιση, απλά δεν πιέσαμε όπως στην επανάληψη. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε με την ίδια συχνότητα ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό πέραν από τους τρεις βαθμούς ήταν η αντίδραση. Από το πρώτο λεπτό της επανάληψης η ομάδα έδειξε αποφασιστικότητα για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα».

Για τον Μουρίγιο:

«Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που απασχολεί το ιατρικό μας επιτελείο. Υπάρχουν δυο προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα:

«Η εικόνα της βαθμολογίας καταδεικνύει και το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι στο Τσίρειο. Είναι ένα ντέρμπι, ο στόχος μας δεν αλλάζει. Θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη παρουσία του κόσμου:

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη παρουσία του, τους περιμένουμε στο πλευρό μας και την Κυριακή».