22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Αυτού του είδους τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Αυτού του είδους τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες

By on 9 Φεβρουαρίου, 2018 0 2347 Views

Με δελτίο τύπου και βίντεο η ΑΕΚ παρουσιάζει δηλώσεις του προπονητή της Ιμανόλ Ιδιάκεθ και του ποδοσφαιριστή Βίνσεντ Λαμπάν ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

«Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας αυτού του είδους τα μεγάλα παιχνίδια. Ξέρουμε τι παιχνίδι θα είναι. Παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο, με υψηλή ποιότητα, επομένως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, με όλη μας την ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή μας εικόνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεται να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με και χωρίς την μπάλα, στο… τρανζίσιον, στις στημένες φάσεις, σε όλα τα μέρη του αγώνα. Η ομάδα είναι έτοιμη και ανυπομονεί για την πιθανότητα να πάρει αυτούς τους τρεις βαθμούς, γιατί εάν τα καταφέρει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα μπροστά.
Αυτού του είδους τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όπως πάντα, αλλά ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια η υποστήριξη των φιλάθλων είναι πολύ σημαντική για μας. Θα το θέλαμε πάρα πολύ, θα ήταν μεγάλη μας ευχαρίστηση για την πιθανότητα όπως μπορέσουμε να αφιερώσουμε στον κόσμο μας την νίκη. Τους ζητάμε να έρθουν και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την νίκη, γιατί θα είναι πολύ ωραίο να τους αφιερώσουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Eίναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, ένα μεγάλο αντίπαλο για μας. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά θα πάμε εκεί με τον ίδιο στόχο, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Περιμένουμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε εκεί για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι φίλαθλοι είναι ευπρόσδεκτοι και εάν έρθουν να μας στηρίξουν είναι καλύτερα για μας. Ασφαλώς τους περιμένουμε να έρθουν και να μας δώσουν την στήριξη τους», δήλωσε ο Κυπροποιημένος μέσος.