14 Ιουνίου, 2024
  • 14 Ιουνίου, 2024

H αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι

By on 10 Φεβρουαρίου, 2018 0 2698 Views

Με πρωινή προπόνηση στο ΑΕΚ ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο (Κυριακή 11/02, 17:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Murillo,, Mιχαήλ και Τούμπας.

Η πώληση εισιτηρίων για τους φίλαθλους της ομάδας μας για την Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου γίνεται ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στην διεύθυνση www.cfa.com.cy. Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει σχετικό banner https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα.

Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο. Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

H πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (10/02).

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σωματείου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά (24655999). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου τα Γραφεία θα είναι ανοικτά και σήμερα Σάββατο από τις 15:00-18:00.