12 Οκτωβρίου, 2024
  • 12 Οκτωβρίου, 2024

Ανατροπή και πρόκριση για την Πάφο

By on 21 Φεβρουαρίου, 2018 0 447 Views

Η Πάφος ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και κερδίζοντας με 2-0 την ΕΝΠ μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» πήρε την πρόκριση για τους «8». Οι «βυσσινί» που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, αρκέστηκαν στις εντυπώσεις του δευτέρου ημιχρόνου. Ρόκουλιτς, Φυλακτού και Μπρουλς προειδοποίησαν την άμυνα της Ένωσης, προτού ο Σικόρσκι ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό, έπειτα από ατομική προσπάθεια του Μπρουλς. Στο 28ο λεπτό η Πάφος έφθασε και σε δεύτερο γκολ με τον Σικόρσκι δημιουργό και τον Ρόκουλιτς να σκοράρει με κεφαλιά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ταραβέλ στάθηκε άτυχος, αφού η κεφαλιά σταμάτησε στο δοκάρι. Με τη λήξη του πρώτου μέρους ο Φυλακτού αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Νικόλα Νεοκλέους, για έντονη διαμαρτυρία, διαφοροποιώντας τις αριθμητικές ισορροπίες. Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, πίεσαν για το γκολ αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί, με την Πάφο να διατηρεί μέχρι το φινάλε το πολύτιμο 2-0, ενώ στο 65΄ ο Σικόρσκι δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ. Στην επόμενη φάση η Πάφος θα τεθεί αντιμέτωπη με την Δόξα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φυλακτού, Γιάντζα, Σικόρσκι.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Φυλακτού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλας Νεοκλέους.

ΒΟΗΘΟΙ: Πέτρος Πέτρου, Όμηρος Τζιωρτζής.

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Πογιέτ, Σικόρσκι(86΄ Ντόβμπνια), Μπρουλς(71΄ Μοστέφα), Γκάμποβς, Φυλακτού, Ρόκουλιτς(78΄ Κομπανί), Ταραβέλ, Γιάντζα, Μπεριγκό, Γκουλόν.

ΕΝΠ: Πέτρου, Γκενόβ, Κοσμάς, Πέδρο(54΄ Θ. Κολοκούδιας), Κωνσταντίνου, Οικονόμου(68΄ Σολάρι), Κολοκούδιας, Αντωνίου, Μέρτακκας, Τσούρτσουριτς(83΄ Κουμής), Παπαγεωργίου