20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όλοι παρόντες στην Ανόρθωση.Κανονικά και ο Ντουγκλάου

Όλοι παρόντες στην Ανόρθωση.Κανονικά και ο Ντουγκλάου

By on 23 Φεβρουαρίου, 2018 0 2249 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ:

«Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν την σημαντικότητα του αγώνα και προετοιμαζόμαστε με απώτερο σκοπό να πάμε στο Τσίρειο και να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα μας δώσει δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη μάχη της Ευρώπης. Είναι δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΛ έχει κοινό στόχο και είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα».

Για τον Ντουγκλάο:

«Ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά η προπόνηση. Τα νέα είναι ευχάριστα αφού ο Ντουγκλάο προπονήθηκε κανονικά. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ο Ρόνι Λέβι πλην από τον Παναγιώτη Αρτυματά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που δεν αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ο Ρόνι Λέβι και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Έχει τώρα την πολυτέλεια να επιλέξει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, όπως τους βλέπει και στις προπονήσεις, για να φθάσουμε στο στόχο μας».

Για το ενδεχόμενο νίκης:

«Δεν μας εξασφαλίζει κάτι αλλά μας δίνει αυτοπεποίθηση και δυναμική για να μπούμε με τα καλύτερο δυνατά δεδομένα στα πλέι οφ».

Για το ότι τα τελευταία παιχνίδια η Ανόρθωση δεν κέρδισε την ΑΕΛ:

«Λίγη σημασία έχει αυτό. Ο Ρόνι Λέβι προετοιμάζει την ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν βλέπει τα στατιστικά. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη».

Για τις λύσεις στο σκοράρισμα:

«Με τον ερχομό του Ντούρις αλλά και την βοήθεια των υπολοίπων παικτών, βοήθησαν στο σκοράρισμα. Βλέπουμε και κάποιους άλλους παίκτες να δείχνουν ανεβασμένοι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έβαλαν το λιθαράκι τους για να φθάσουμε εδώ που είμαστε».

Για τον κόσμο:

«Όπως έχουμε ενημερωθεί έχουν κλείσει θέση μέχρι στιγμής κοντά στα 800 άτομα για το Τσίρειο, αναμένουμε μια δυναμική στήριξη. Θεωρούμε ότι θα υπάρξει αρκετός κόσμος για να σπρώξει την ομάδα μας».