20 Ιουλίου, 2024
  • 20 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με προτεραιότητα τα εισιτήρια της Ανόρθωσης για το Αρένα

Με προτεραιότητα τα εισιτήρια της Ανόρθωσης για το Αρένα

By on 27 Φεβρουαρίου, 2018 0 3808 Views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ:Αρχίζει από αύριο, Τετάρτη (28/2), στις 10:00 το πρωί, η προπώληση για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, μέσω του συστήματος της ΚΟΠ, με προτεραιότητα η οποία καθορίζεται από τους βαθμούς της Κάρτας Προνομίων, όπως προκύπτει μέσα από την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, προσέλευσης σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και αγοράς προϊόντων από την Μπουτίκ.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι εξαιρετικά περιορισμένος, οπότε η προτεραιότητα θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη στις 15:00 το μεσημέρι. Από εκεί και πέρα το σύστημα θα είναι ανοικτό προς όλους μέχρι τα μεσάνυκτα της Παρασκευής, οπότε τερματίζεται η προπώληση, εκτός και εάν τα εισιτήρια εξαντληθούν νωρίτερα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Σε κανονικά εισιτήρια όσοι έχουν 720 πόντους ή περισσότερους
Σε μαθητικά εισιτήρια όσοι έχουν 657 πόντους ή περισσότερους
Σε παιδικά εισιτήρια όσοι έχουν 337 πόντους ή περισσότερους
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Όλοι οι δικαιούχοι θα λάβουν μηνύματα (SMS) στα κινητά τους τηλέφωνα με κωδικό αριθμό, τον οποίο θα πρέπει απαραίτητα να χρησιμοποιήσουν κατά την αγορά του εισιτηρίου στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ (https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/).

Οι τιμές έχουν οριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 20 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό. Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στη Βόρεια κερκίδα (Λάρνακα) και οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

Από την ΚΟΠ διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.

-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.