12 Απριλίου, 2024
  • 12 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους του Α΄ομίλου απο την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Τα εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους του Α΄ομίλου απο την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

By on 27 Φεβρουαρίου, 2018 0 338 Views

Όλα τα εισιτήρια για τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων ομάδων στη Β’ φάση του Πρωταθλήματος Cyta στον Α’ όμιλο θα διατίθενται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης, εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ www.cfa.com.cy στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ διατίθενται τα εισιτήρια για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με την Ομόνοια, για τους φίλους της Ανόρθωσης για τον αγώνα με την ΑΕΚ και για τους φίλους της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Λεπτομέρειες για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά:

Απόλλων – ΑΕΛ: Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο. Στην ΑΕΛ έχει παραχωρηθεί ολόκληρη η Ανατολική κερκίδα. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 2 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:30.

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 15:00 στο Στάδιο ΓΣΠ. Στο ΑΠΟΕΛ έχουν παραχωρηθεί 2200 εισιτήρια για τη Νότια Κερκίδα. Μέχρι την Πέμπτη 1η Μαρτίου στις 15:00 θα δοθεί προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων σε φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ με τρόπο που θα καθοριστεί από το ΑΠΟΕΛ το οποίο θα ενημερώσει σχετικά τους φιλάθλους του. Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου, μετά τις 15:00 θα υπάρχει ανοικτή πώληση (αν μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια). Η πώληση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 3 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 13:30.

ΑΕΚ – Ανόρθωση: Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα. Στην Ανόρθωση έχουν παραχωρηθεί 660 εισιτήρια για τη Βόρεια Κερκίδα. Μέχρι την Πέμπτη 1η Μαρτίου στις 15:00 θα δοθεί προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων σε φιλάθλους της Ανόρθωσης με τρόπο που θα καθοριστεί από την Ανόρθωση η οποία θα ενημερώσει σχετικά τους φιλάθλους της. Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου, μετά τις 15:00 θα υπάρχει ανοικτή πώληση (αν μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια). Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 2 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

Διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.

-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.