7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΩΡΗΣ:Σημαντική μέρα για την Ομόνοια.Η πρόταση Παπασταύρου θα βοηθήσει την ομάδα

ΛΩΡΗΣ:Σημαντική μέρα για την Ομόνοια.Η πρόταση Παπασταύρου θα βοηθήσει την ομάδα

By on 2 Μαΐου, 2018 0 1659 Views

Σημαντική μέρα για την Ομόνοια χαρακτήρισε την σημερινή ο Πώρης Κυριάκου που διεκδικεί την προεδρία του σωματείου με στόχο την υλοποίηση της συμφωνίας με τον επενδυτή Σταύρο Παπαστεύρου .

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο Λώρης Κυριάκου, αναφέρθηκε για την σημερινή εκλογική συνέλευση της Ομόνοιας.

«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα η σημερινή. Περιμένουμε ότι θα είναι αρκετά τα μέλη που θα παρευρεθούν σε αυτή τη συνέλευση. Εμείς από την πλευρά μας, λέμε ότι η λύση για να βγούμε από αυτή την κατάσταση, είναι η πρόταση του Σταύρου Παπασταύρου, γι΄ αυτό και ο συνδυασμός θα πάει για στηρίξει και να υποστηρίξει αυτή την πρόταση, μετά την έγκριση της συνέλευσης.

Ο καθένας έχει την άποψη, του τις δικές του εισηγήσεις. Είμαστε όλοι Ομονοιάτες. Βλέπουμε ότι αυτή η πρόταση που μας έχει καταθέσει, θα βοηθήσει την ομάδα να φύγει από αυτή την κατάσταση που βλέπουμε. Ποτέ στην ιστορία της η Ομόνοια δεν πήρε ούτε ένα βαθμό σε δύο μήνες. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο κ. Κυριάκου

Για το τι περιλαμβάνει η τελική πρόταση Παπασταύρου…

«Αυτή τη στιγμή, η Ομόνοια βρίσκεται σε μια άσχημη οικονομική κατάσταση. Τρέχαμε να προεισπράξουμε μελλοντικά έσοδα για να προχωρήσουμε παρακάτω. Αυτή η τακτική δεν είχε φέρει αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή, όταν δούμε τις άμεσες υποχρεώσεις μέχρι τέλος του μήνα, ανέρχονται στο 1.5 εκ. ευρώ. Έρχεται ο κ. Παπασταύρου και θα δώσει αυτό το ποσό. Έτσι, θα ξοφλήσουμε όλες τις υποχρεώσεις για να ξεκινήσουμε την 1η Ιουνίου για να μην έχουμε αυτό τον βραχνά. Στις 10 Ιουνίου, ο κ. Παπασταύρου θα βάλει ακόμα 1.5 εκ. ευρώ, αφού πρέπει να στήσουμε ομάδα. Θα πρέπει να φύγουν ποδοσφαιριστές που χρειαστεί να αποζημιώσεις. Η ομάδα θα πάει για προετοιμασία, θα πρέπει να γίνουν και εργασίες στις προπονητικές εγκαταστάσεις. Για αυτό συμφωνήσαμε να βάλει το 1.5 εκ. ευρώ. Δεν περιμένουμε με αυτά τα λεφτά να λύσουμε το πρόβλημα. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα και να μην είναι όπως τώρα που γίνεται περίγελο. Ο Ομονοιάτης πλέον δεν μπορεί να αντέξει αυτή την κατάσταση, να πηγαίνει στο γήπεδο και να τη βλέπει να… κωλοσύρνεται. Δεν μπορούμε να τη βλέπουμε να έχει συνεχόμενες αποτυχίες.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το σωστό χειρισμό. Θα δουλέψει εντελώς διαφορετικά. Θα υπάρχει μια εταιρεία με επαγγελματίας, ο καθένας στο δικό του κομμάτι, με οικονομικό διευθυντή και τεχνικός διευθυντή που θα φέρει τον προπονητή για να χτίσουν μια ομάδα».