28 Νοεμβρίου, 2023
  • 28 Νοεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η μεγάλη πρόκληση για ΑΕΚ-Απόλλωνα.Ποιός θα σηκώσει το τρόπαιο απόψε?

Η μεγάλη πρόκληση για ΑΕΚ-Απόλλωνα.Ποιός θα σηκώσει το τρόπαιο απόψε?

By on 16 Μαΐου, 2018 0 2183 Views

Νταβίντ Καταλά και Φώτης Παπουλής με το Κύπελλο. Ένας θα το σηκώσει απόψε…
—————————–

Όλα τα φώτα πέφτουν απόψε στο ΓΣΠ. Εκεί όπου στις 18:30 η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του 76ου τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola.

Δύο από τις ομάδες που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη φετινή χρονιά, θα προσπαθήσουν απόψε να κλείσουν την ποδοσφαιρική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο τους να πανηγυρίσει.

Είναι η πρώτη φορά που ΑΕΚ και Απόλλων θα τεθούν αντιμέτωποι σε τελικό Κυπέλλου.

Ο Απόλλωνας έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία τρόπαια και απόψε θα προσπαθήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του να κατακτήσει τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο. Συνολικά ο Απόλλωνας κατέκτησε εννέα Κύπελλα και διεκδικεί σήμερα το 10ο.

Η ΑΕΚ κατέκτησε ένα Κύπελλο στην ιστορία της, το 2004 και σήμερα θα προσπαθήσει να κατακτήσει το δεύτερο της. Η τελευταία της συμμετοχή σε τελικό ήταν το 2006.

Είναι ένας ιδιαίτερος τελικός ο σημερινός για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αφού είναι αφιερωμένος στον μ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της ΚΟΠ για 17 χρόνια, από το 2001 μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο.

Ο τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ 1 και διαδικτυακά σε όλες τις χώρες του εξωτερικού από το www.cfa-tv.com.

Διαιτητής ορίστηκε ο Λούκας Σωτηρίου και βοηθοί διαιτητές οι Χαράλαμπος Γεωργίου και Μάριος Καλογήρου και τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Νικολάου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μιχάλης Παπαβαρνάβας.