21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ:Αυτή η Αργεντινή δεν ξέρει πως να παίξει.Νιώθω θυμό μέσα στο στήθος μου

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ:Αυτή η Αργεντινή δεν ξέρει πως να παίξει.Νιώθω θυμό μέσα στο στήθος μου

By on 23 Ιουνίου, 2018 0 1202 Views

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έστρεψε τα βέλη του κατά της ομοσπονδίας της Αργεντινής, ενώ κατέστησε υπεύθυνο για την εικόνα της ομάδας και τον Σαμπάολι. Αντίθετα προστάτευσε τον Λιονέλ Μέσι.

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν μάσησε τα λόγια του για την αποκαρδιωτική εικόνα της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας με αποκορύφωμα την βαριά ήττα από την Κροατία.

Ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» επιτέθηκε με δηλώσεις του εναντίον της ομοπονδίας, αλλά και του Χόρχε Σαμπάολι, ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Λιονέλ Μέσι.

«Νιώθω θυμό μέσα στο στήθος μου. Αυτή η Αργεντινή δεν ξέρει πως να παίξει, δεν έχει λύσεις σε τίποτα, ούτε στο κέντρο, ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Όποιος φορά αυτή τη φανέλα δεν μπορεί να διασύρεται από μια ομάδα που δεν είναι η Γερμανία, η Βραζιλία, η Ολλανδία ή η Ισπανία. Όλα όσα συμβαίνουν έχουν βασική υπεύθυνη την ομοσπονδία, που διοικείται από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Ντιναμό Μπρεστ προσθέτοντας:

«Ο Μέσι δεν μπορεί να πάρει μόνος του το Μουντιάλ. Παίζει όπως μπορεί, αλλά δεν έχει τη βοήθεια που πρέπει και δεν μπορεί να λύσει μόνος του όλα τα προβλήματα της ομάδας. Όταν η ομάδα δεν μπορεί να του περάσει σωστά την μπάλα, τι να κάνει; Ας τον αφήσουν ήσυχο, δεν είναι δική του ευθύνη.

Η ομάδα αυτή δεν ξέρει τι ποδόσφαιρο πάει να παίξει, από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Ο Καμπαγέρο μπορεί να έκανε ένα μεγάλο λάθος, αλλά η ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Δυστυχώς αυτή η εθνική δεν έχει την ηγεσία που αξίζει, από την ομοσπονδία μέχρι τον τελευταίο βοηθό του Σαμπάολι.

Ο κόσμος πίστεψε πως ο Σαμπάολι θα έλυνε τα προβλήματα με κομπιούτερ και drones. Ελπίζω να κερδίσουμε τη Νιγηρία και να προκριθούμε. Πρέπει όμως να ξέρουμε πως το πρόβλημα δεν είναι η Νιγηρία, αλλά η δική μας ομάδα».