20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ασέβεια των Γερμανών: Χειρονομίες στον πάγκο της Σουηδίας μετά το γκολ του Κρόος (vid)

Ασέβεια των Γερμανών: Χειρονομίες στον πάγκο της Σουηδίας μετά το γκολ του Κρόος (vid)

By on 24 Ιουνίου, 2018 0 1705 Views

Μέλη της γερμανικής αποστολής μετά το γκολ του Κρόος κινήθηκαν προς τον πάγκο της Σουηδίας κάνοντας χειρονομίες, κάτι που έφερε την έκρηξη των Σουηδών.

To γκολ του Τόνι Κρόος στο 95΄ έδινε στη Γερμανία λυτρωτική νίκη με 2-1 επί της Σουηδίας και όλοι στον γερμανικό πάγκο πανηγύριζαν σαν… τρελοί!

Ωστόσο κάποια μέλη της γερμανικής αποστολής πήγαν προς τον πάγκο της Σουηδίας και προκάλεσαν με χειρονομίες, αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει ένταση και να υπάρξουν σπρωξίματα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Σουηδίας, αλλά και οι παίκτες έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους αντιπάλους τους.

Γιάνε Άντερσον είπε: «Κάποιοι από τους Γερμανούς πανηγύρισαν την ανατροπή τρέχοντας προς το μέρος μας και κάνοντας χειρονομίες μπροστά στο πρόσωπο μας, κάτι που ήταν ενοχλητικό και εκνευριστικό. Πολλοί από τους παίκτες μου ενοχλήθηκαν. Παλέψαμε για 95 λεπτά και μόλις σφυρίζει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανταλλάξεις χειραψίες και να φύγεις. Είμαι πολύ εκνευρισμένος. Σε καμία περίπτωση δεν αντιδράς όπως αυτοί».