10 Οκτωβρίου, 2024
  • 10 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στόχος σε κάθε παιχνίδι θα είναι η νίκη για την Ομόνοια

Στόχος σε κάθε παιχνίδι θα είναι η νίκη για την Ομόνοια

By on 25 Ιουνίου, 2018 0 7526 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της Εταιρείας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για το βάρος στα μεταγραφικά…

«Ο τεχνικός διευθυντής έχει αναλύσει τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση. Γίνεται παράλληλη προσπάθεια σε όλες τις θέσεις. Είναι προχωρημένος ο προγραμματισμός και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Ο ίδιος είπε ότι μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι ανοιχτό το θέμα των προσθαφαιρέσεων».

Για το πως εξελίσσονται τα πράγματα στην Ομόνοια…

«Η καθυστέρηση που προέκυψε για τον προγραμματισμό, ανάγκασε όλους να τρέξουν πολύ τα σοβαρά ζητήματα. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουν κεφάλαια που αφορούν τον προγραμματισμό. Είναι το θέμα να κλείσει η προετοιμασία, η στελέχωση προπονητικού επιτελείου, ιατρικού και επιστημονικού επιτελείου. Θα υπάρξει ανακοίνωση πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Υπάρχουν και τα έργα στο «Ηλίας Πούλλος». Είναι το θέμα των χορηγών, και αρκετά άλλα θέματα. Η εταιρεία είναι νεοσύστατη και αυτό προσθέτει στοιχεία πάνω στο τραπέζι. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά. Μέχρι την έναρξης της προετοιμασίας θα είμαστε σε καλό βαθμό έτοιμοι».

Για τα έργα στο «Ηλίας Πούλλος»…

«Θα γίνει σε δύο φάσεις. Πριν την έναρξη της προετοιμασίας θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα για την προετοιμασία. Θα γίνει συντήρηση και έργα που χρειάζονται. Έχει αγοραστεί καινούργιος εξοπλισμός. Είναι τα γήπεδα της προπονήσεις. Θα γίνουν αρκετά έργα για να μπορέσει η ομάδα να έχει όλα όσα χρειάζεται. Θα ακολουθήσουν τα μεγαλύτερα έργα. Θα ακολουθήσει η μεγάλη επένδυση που θα αλλάξει πλήρως την εικόνα. Στόχος είναι η δημιουργία ενός άριστου επαγγελματικού περιβάλλοντος για να βελτιώνονται, να αναπτύσσονται και να απολαμβάνουν τη δουλειά».

Για τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου…

«Θα υπάρχουν και Κύπριοι στο προπονητικό επιτελείο όσο και στην ιατρική και επιστημονική υποστήριξη της ομάδας. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας».

Για την τοποθέτηση του Άνχελ Γκόμες στην παρουσίαση του Χουάν Κάρλος Ολίβα…

«Όπως είπε και ο κ. Γκόμες, το κίνητρο όλων στην Ομόνοια είναι το πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος που έχει τεθεί. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας σε ποιο σημείο βρίσκεται σήμερα η ομάδα και πόση δουλειά χρειάζεται να γίνει, για να φτάσουμε εκεί που επιβάλλει η ιστορία της. Ναι, ο στόχος είναι να επανακτήσει η Ομόνοια την παλιά αγωνιστική της αίγλη και να καταστεί ξανά μόνιμη διεκδικήτρια των τίτλων, όμως η ποδοσφαιρική λογική μας υπενθυμίζει πως χρειάζεται χρόνος για να φτάσουμε στο σημείο αυτό. Επιβάλλεται να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και να την στηρίξουμε, κυρίως, στα δύσκολα».

Για τους άμεσους στόχους…

“Άμεσος στόχος της Ομόνοιας Ποδόσφαιρο είναι η δημιουργία ομάδας που θα ικανοποιεί τον κόσμο και θα τον προσελκύει στο γήπεδο. Στόχος σε κάθε παιχνίδι θα είναι η νίκη. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τις υποχρεώσεις μας. Τους αγωνιστικούς μας στόχους για τη σεζόν 2018-19, θα τους αναφέρουμε σε μεταγενέστερο στάδιο. Προέχει η στελέχωση τεχνικής ηγεσίας, ρόστερ και προσωπικού”.

“Δεν θα γίνονται εκπτώσεις σε θέματα πειθαρχίας. Θα είμαστε αμείλικτοι. Θέλουμε όλοι να σέβονται και να τιμούν την ιστορία, τις αξίες και τα ιδανικά του Συλλόγου”.

“Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο διασφαλίζει την οικονομική σταθερότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι ένα στοιχείο που δεν το είχε η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς δημιουργούσε αλυσιδωτά προβλήματα με αντίκτυπο στην αγωνιστική της παρουσία”.

“Βασικός στόχος της Ομόνοιας Ποδόσφαιρο είναι να καταστεί η Ομόνοια ένας αξιόπιστος και φερέγγυος οργανισμός, με τον οποίο όλοι θα θέλουν να συνεργαστούν. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της συνέπειας, του επαγγελματισμού και τις υλοποίησης των δεσμεύσεων και υποχρεώσεων”.

“Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει η στελέχωση Εταιρίας με φιλόδοξους και καταρτισμένους επαγγελματίες, τους καλύτερους στον τομέα τους, που να έχουν τα προσόντα για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις”.

Για τον Βύντρα…

«Να κάνουμε υπομονή. Δεν είναι σωστό να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία».

Για τον Κατσαντώνη…

«Είναι αργά σήμερα η συνεδρία της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών. Ο σύλλογος αναμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Για τους παίκτες που θα παραχωρηθούν ως δανεικοί…

«Είναι μέσα στο πλαίσιο που σας είπα και προηγουμένως. Ανάλογα θα παρθούν αποφάσεις».

Για τον Γκαφούρ…

«Είναι στην Κύπρο και περνά από ιατρικές εξετάσεις. Θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα».

Για τον Γκρίνιτς…

«Δεν ήταν προγραμματισμένο να έρθει. Θα έρθει τις επόμενες μέρες μαζί με τους υπόλοιπους».

Για τον κόσμο:
“Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο θα είναι πάντοτε στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αφουγκράζεται τον κόσμο και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις απόψεις του. Αναζητεί και επενδύει στον διάλογο, θα αξιοποιεί κάθε καλή ιδέα. Σέβεται τον Σύλλογο, την ιστορία και τον κόσμο του, τιμά τον χαρακτήρα και την ιδεολογία του. Οι προσδοκίες/απαιτήσεις του κόσμου, αποτελούν τεράστια ευθύνη, αλλά και κίνητρο. Απαραίτητη προϋπόθεση για επιτυχία, αποτελεί η στήριξη του κόσμου της Ομόνοιας. Ο κόσμος ήταν, είναι και θα παραμείνει η μεγάλη δύναμη, αλλά και ο ιδιοκτήτης της Ομόνοιας. Επιπλέον, η Εταιρία θα στοχεύσει στην αύξηση της παρουσίας οικογενειών στο γήπεδο, θα γίνουν ενέργειες που θα επιδιώκουν την αύξηση προσέλευσης παιδιών και ηλικιωμένων οπαδών. Επίσης, θα επιδιώξουμε το γήπεδο να είναι ασφαλής και ευχάριστος χώρος και κάθε παιχνίδι να αποτελεί και μια κοινωνική/οικογενειακή έξοδος.