26 Φεβρουαρίου, 2024
  • 26 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΤΣΑΡΑ Κροατία-Αγγλία με ΣΟΥΠΕΡ επιλογές στην Bet on Alfa

ΜΑΤΣΑΡΑ Κροατία-Αγγλία με ΣΟΥΠΕΡ επιλογές στην Bet on Alfa

By on 10 Ιουλίου, 2018 0 760 Views

Ο τελικός του Παγκόσμιου Κυπέλλου χωράει ένα από τους δυο. Κροατία και Αγγλία θα αναμετρηθούν στις 21:00 στον δεύτερο ημιτελικό με έπαθλο μια θέση στον τελικό της Κυριακής.
Η Bet on Alfa προσφέρει και για αυτό το μεγάλο ματς, ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις τις οποίες μπορείτε να βρείτε online στο www.betonalfa.com.cy και στα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπριας.
Μην ξεχνάτε επίσης την πρωτοποριακή επιλογή Build & Bet μέσω της οποίας μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.
Με απόδοση 2.25 η Αγγλία προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με την απόδοση για νίκη της Κροατίας να προσφέρεται στην Bet on Alfa στο 3.45 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.00.
Στο 2.50 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 1.50 το under 2.5 goals ενώ η απόδοση του Goal – Goal είναι στο 2.10.
Μπορείτε να βρείτε στο 1.60 στην Bet on Alfa την πρόκριση της Αγγλίας και στο 2.30 την πρόκριση της Κροατίας.
Με απόδοση 4.40 ο Χάρι Κέιν είναι ο επικρατέστερος ποδοσφαιριστής για να πετύχει το πρώτο γκολ του σημερινού ημιτελικού, ενώ από πλευράς Κροατίας ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει απόδοση 7.30 για να ανοίξει το σκορ στο σημερινό ματς.
Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.