26 Φεβρουαρίου, 2024
  • 26 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΟΝΤΡΙΤΣ:Το πιο σημαντικό είναι να μην τα παρατάς ποτέ

ΜΟΝΤΡΙΤΣ:Το πιο σημαντικό είναι να μην τα παρατάς ποτέ

By on 14 Ιουλίου, 2018 0 695 Views

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, ο ήρωας της Κροατίας μίλησε για τις δυσκολίες της ζωής, της καριέρας του και εξήγησε ότι απλά του δίνουν κίνητρο όσοι λένε κάτι αρνητικό για εκείνον.

Είναι η φιγούρα του Μουντιάλ και για τους για πολλούς ο επόμενος κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας». Γενικότερα άπαντες ασχολούνται με τς εκπληκτικές εμφανίσεις του Λούκα Μόντριτς, γράφοντας για εκείνον ότι είναι μικροκαμωμένος. Ο ίδιος όμως εξηγεί λίγες ώρες πριν το μεγαλύτερο ραντεβού της καριέρας του ότι: «Δεν χρειάζεται να είσαι γίγαντας για να παίξεις ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος για το πώς είμαι, για το πού είμαι και ό,τι άσχημο και να λένε για εμένα, απλά μου δίνει περισσότερο κίνητρο».

Η άλλη ιστορία που κάνει εντύπωση για τον Μόντριτς, είναι ότι πρόκειται κυριολεκτικά για παιδί του πολέμου, καθώς μεγάλωσε σε στρατόπεδα προσφύγων στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας: «Εχω δει πολύ σκληρά πράγματα στη ζωή μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μην τα παρατάς ποτέ, να πιστεύεις στον εαυτό του, να συνεχίζει να ονειρεύεσαι και τότε όλα γίνονται πραγματικότητα».