27 Σεπτεμβρίου, 2023
  • 27 Σεπτεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ: Η αντίδραση ήταν φανταστική.Ενωμένοι και στα καλά και στα άσχημα

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ: Η αντίδραση ήταν φανταστική.Ενωμένοι και στα καλά και στα άσχημα

By on 26 Ιουλίου, 2018 0 3731 Views

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη με 5-0 παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

«Η Φλόρα ήταν μια ομάδα που έπαιξε στην αντεπίθεση. Είχαμε την κατοχή και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις από το παιχνίδι κόντρα στη Σούντουβα και σκοράραμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την αφοσίωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές. Αν εξαιρέσομε τα πρώτα 20 λεπτά στη Λιθουανία, στο υπόλοιπο διάστημα που αγωνιστήκαμε, είμαι ευχαριστημένος. Είμαστε στις αρχές της χρονιάς και αντιμετωπίζουμε ομάδες που είναι στα μισά της περιόδου.

Στο τρίτο επίσημο παιχνίδι βλέπω κάποια πράγματα που με ικανοποιούν. Τίποτα δεν τελείωσε. Γευτήκαμε το πόσο άδικο είναι το ποδόσφαιρο. Θα πλάμε για να κάνουμε το ίδιο καλό παιχνίδι και στην έδρα του αντιπάλου. Δεν θα πάμε για διαχείριση. Θα πάμε για να νικήσουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ και να προκριθούμε.

Μετά την απογοήτευση που είχαμε, η αντίδραση ήταν φανταστική. Όλες οι προπονήσεις ήταν φανταστικές αυτή τη βδομάδα και θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές. Το αίσθημα μου, μου λέει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Όταν είσαι προπονητής στο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια. Ήταν μεγάλη η απογοήτευση για όλους παρά το ότι ξέραμε ότι ήταν δύσκολος ο δρόμος για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η σχέση που έχω με το υπόλοιπο τιμ και τον πρόεδρο είναι πολύ καλή και αυτό δίνει δύναμη σε μένα για να συνεχίσουμε και να κάνουμε καλύτερη την ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ότι έρθει. Το πιο σημαντικό είναι να αντιδράσουμε και να είμαστε μαζί στις κακές στιγμές.

Ήταν φανταστικοί οι φίλαθλοι μας. Ήταν κάτι ξεχωριστό, η παρουσία μετά τον αποκλεισμό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και στα καλά και στα άσχημα».