30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπαλταζάρ:Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε

Μπαλταζάρ:Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε

By on 26 Ιουλίου, 2018 0 1036 Views

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, στην διάσκεψη Τύπου, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην Φλόρα Ταλίν τόνισε τα ακόλουθα.

«Η Φλόρα είναι μια καλή ομάδα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι διεθνείς με την Εσθονία. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, δεν το λέω απλώ για να το πω», ανέφερε αρχικά.

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Ο κόσμος έχει δίκαιο να είναι απογοητευμένος αλλά είναι είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Στο δεύτερο παιχνίδι αποδείξαμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, μπορούσαμε να παίζουμε όλο το βράδυ αλλά δεν θα πετυχαίναμε δεύτερο. Παρά την απογοήτευση που έχουμε, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θα είναι τα πρώτα από τα 90 από τα 180 λεπτά, δεν θα είμαστε τόσο επιθετικοί όμως θα πιέσουμε να πετύχουμε γκολ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε με ένα ποιοτικό αντίπαλο που θα ψάχνει το παραμικρό λάθος. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για τον Νσούε: «Ο Νσούε είχε τραυματιστεί στην Πολωνία, προπονείται με την ομάδα αισθάνεται καλύτερα. Την περασμένη εβδομάδα έκανε κάποιες προπονήσεις όμως αποφασίσαμε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες για να μας βοηθήσουν και να κάνουν την ίδια, ίσως και καλύτερη δουλειά».

Για τον Ρέζα: «Ο Ρέζα θα προπονηθεί με την ομάδα, είναι στην λίστα αλλά όχι για το αυριανό παιχνίδι. Ο λόγος που είναι μαζί μας είναι για να καταλάβει την δυναμική μας όμως θεωρώ πως πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος».