1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Μας απολογήθηκε ο διαιτητής αλλά ήταν άδικο για εμάς

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Μας απολογήθηκε ο διαιτητής αλλά ήταν άδικο για εμάς

By on 30 Αυγούστου, 2018 0 1306 Views

Απογοήτευση στο ΑΠΟΕΛ από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ τόνισε ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και ότι θα πρέπει να αντιδράσουν.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή. Είχαμε απαιτήσεις από τη φετινής μας πορεία στην Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές ήταν συντετριμμένοι. Κάναμε τις ευκαιρίες μας, παίξαμε. Αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν το ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κεφάλι ψηλά και πρέπει να αντιδράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τη διαιτησία…

«Ο διαιτητής μου απολογήθηκε αλλά οι δηλώσεις κερδίζουν νόμπελ όχι παιχνίδια. Ήταν μια κακή απόφαση. Τα πέναλτι είναι κάτι σαν λαχείο».

Για το ότι υπήρχε άγχος…
«Όσο καλά και αν προετοιμαστείς, όταν μπεις στο παιχνίδι, το περιβάλλον επηρεάζει. Δεχτήκαμε ένα γκολ που ήταν άδικο. Καταφέραμε να αντιδράσουμε, δείξαμε προσωπικότητα. Στο τακτικό, πνευματικό κομμάτι ήμασταν καλύτεροι. Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο για μας».

Αν νιώθει ότι κινδυνεύει η θέση του…

«Δεν ανησυχώ για το μέλλον του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Η έννοια μου είναι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα. Θέλουμε να βρούμε το καλύτερο για το ΑΠΟΕΛ και αυτό θα ψάξουμε»