22 Σεπτεμβρίου, 2023
  • 22 Σεπτεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μήνυμα Πρόδρομου στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ(θα στοχεύσει σε ακόμα πιο υψηλούς στόχους)

Μήνυμα Πρόδρομου στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ(θα στοχεύσει σε ακόμα πιο υψηλούς στόχους)

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2018 0 5230 Views

Στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ με προσωπική του ανακοίνωση απευθύνεται σήμερα ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:

«Απευθύνομαι σήμερα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ σε μια στιγμή που είναι για όλους μας, δύσκολη. Νιώθουμε όλοι μας την απογοήτευση όμως πρέπει ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Η ομάδα επέστρεψε από το ταξίδι στο Καζακστάν χωρίς δυστυχώς να φέρει μαζί της και την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League.

Είναι λοιπόν μετά από μια απώλεια δύσκολη η επόμενη μέρα. Όμως επειδή στον ΑΠΟΕΛ δε μάθαμε να «εξαφανιζόμαστε» στα δύσκολα και να εμφανιζόμαστε μόνο στις επιτυχίες επιθυμώ να απευθυνθώ στον κόσμο της ομάδας ξεκάθαρα και να τον καθησυχάσω για όλα όσα διαβάζει από εδώ και από εκεί και τα οποία δεν έχουν καμία υπόσταση. Ο ΑΠΟΕΛ ούτε κινδυνεύει ούτε θα κινδυνεύσει σε αντίθεση με όσα πιστεύουν και εξωτερικεύουν κάποιοι «είτε εκτός είτε εντός των τοιχών».

Αυτό που θα κάνουμε λοιπόν είναι να δώσουμε χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν αυτές τις μέρες σωματικά και πνευματικά και να βρουν την απαραίτητη προσήλωση για τον επόμενο στόχο που τίθεται ενώπιον μας και που αφορά στην κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Είμαι βέβαιος και θα το επαναλάβω ακόμα μια φορά δημόσια πως η πίστη μας προς την προοπτική και τη δυναμική αυτής της ομάδας είναι τεράστια.

Θέλω ταυτόχρονα να αναφερθώ και σε ένα άλλο θέμα που αντιλαμβάνομαι ότι μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας, απασχολεί τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα. Όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, η υγιής οικονομική πτυχή του ΑΠΟΕΛ είναι πάντοτε προτεραιότητα. Και ακόμα και σε μια χρονιά που δεν θα έχουμε σοβαρά ευρωπαϊκά έσοδα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού ήδη έχουν γίνει κινήσεις για να καλυφθεί οτιδήποτε προκύπτει στο άμεσο και έμμεσο μέλλον.

Θα αναφερθούμε με περισσότερη λεπτομέρεια ως διοίκηση για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουμε και για τις οποίες έχει γίνει αρκετή προεργασία, σε διάσκεψη τύπου που θα κάνουμε εντός των επόμενων δύο βδομάδων σε ημερομηνία που θα γνωστοποιήσουμε.

Το μόνο που θα επαναλάβω είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παραμείνει πρωταγωνιστής, θα παραμείνει υγιής και θα στοχεύσει σε ακόμα πιο υψηλούς στόχους. Όπως αυτόν που έχουμε ενώπιον μας και που δεν είναι άλλος από αυτόν που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου».