28 Σεπτεμβρίου, 2023
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Άλισον: «Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου»

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2018 0 673 Views

Μετανιωμένος για το λάθος που έκανε στον αγώνα με την Λέστερ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Άλισον, ο οποίος υποσχέθηκε ότι δεν θα υποπέσει ξανά σε παρόμοιο σφάλμα.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ είδε την εστία του να παραβιάζεται για πρώτη φορά φέτος μετά από δική του γκάφα, γεγονός που τον έχει κάνει να θυμώσει με τον εαυτό του.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του μετά την λήξη του παιχνιδιού:

«Είμαι θυμωμένος γιατί έκανα ένα λάθος που έφερε την ομάδα σε δύσκολη θέση.

Όταν κάποιος κάνει ένα λάθος, επηρεάζονται όλοι και ανακάμπτουν μαζί. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά αυτό που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι το αποτέλεσμα.

Ήταν μια κακή κρίση, έκανα λάθος στο διάβασμα της φάσης. Δεν πήρα πολύ καλή πάσα και το συζητήσαμε μετά στα αποδυτήρια με τον Φαν Ντάικ. Η πάσα δεν ήταν καλή, αλλά θα μπορούσα απλά να διώξω μακριά την μπάλα.

Ήθελα να συνεχίσω το παιχνίδι και να διατηρήσω την κατοχή και τώρα όλοι θα μιλάνε για αυτό. Δεν πρόκειται να είμαι τόσο ανόητος ώστε να κάνω ξανά το ίδιο λάθος . Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Είναι μέρος του παιχνιδιού μου (το να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω) αλλά δεν πρόκειται να υπάρξω αλαζόνας και να πω ότι θα συνεχίσω να το κάνω».