19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σαρωτικός ο Άγιαξ…Τεσσάρα στην Φίτεσε εκτός έδρας!

Σαρωτικός ο Άγιαξ…Τεσσάρα στην Φίτεσε εκτός έδρας!

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2018 0 421 Views

Ακριβώς 17 ημέρες πριν από την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League απέναντι στην ΑΕΚ, ο Άγιαξ έδειξε ότι βρίσκεται σε εκπληκτικό μομέντουμ.

Πάλι καλά για την ΑΕΚ που μεσολαβεί η διακοπή, κάτι που πιθανώς να κόψει την φόρα του Άγιαξ. Ο πρώτος αντίπαλος της Ένωσης στους ομίλους του Champions League βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, έχοντας βρει χημεία, ρόλους και φόρμα από νωρίς.

Η Φίτεσε θεωρείται από τις αρκετά ισχυρές ομάδες της Eredivisie, όμως ο Αίαντας ήταν σαρωτικός. Το 0-4 στο Άρνεμ αποτυπώνει την εικόνα του ματς, με την ομάδα του Άμστερνταμ να καθαρίζει από πολύ νωρίς το παιχνίδι.

Ο εκπληκτικός Μαροκινός μπαλαντέρ Χακίμ Ζίγες ήταν απόλυτα καθοριστικός, ανοίγοντας το σκορ από το τρίτο λεπτό με μακρινό συρτό αριστερό σουτ, ενώ λίγο αργότερα (9’) με άψοηγη εκτέλεση φάουλ σέρβιρε το 0-2 στον αναγεννημένο φέτος Χούντελααρ, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η κυριαρχία του Άγιαξ σφραγίστηκε με το 0-3 που ήρθε από τον Τάντιτς με ψύχραιμο αριστερό πλασέ, ενώ το τελικό 0-4 ήρθε ξανά από τον Χούντελααρ (58’), ο οποίος έφτασε ήδη τα 8 γκολ στην σεζόν!