26 Σεπτεμβρίου, 2023
  • 26 Σεπτεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέα ξεκίνημα , νέα κίνητρα και νέες ελπίδες για την Εθνική(το στοίχημα του Πιέρου)

Νέα ξεκίνημα , νέα κίνητρα και νέες ελπίδες για την Εθνική(το στοίχημα του Πιέρου)

By on 5 Σεπτεμβρίου, 2018 0 551 Views

Για τον αγώνα με τη Νορβηγία μίλησαν σε Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν και ο ποδοσφαιριστής Πιέρος Σωτηρίου.
Μέσα από τις δηλώσεις τους, φάνηκε ξεκάθαρα το κλίμα αισιοδοξίας και η πίστη που υπάρχει στην Εθνική μας για θετικό ξεκίνημα στη νέα διοργάνωση, το Πρωτάθλημα των Εθνών.
«Έχουμε μπροστά μας μια νέα διοργάνωση, ένα νέο ξεκίνημα και τα νέα ξεκινήματα πάντα φέρνουν νέα κίνητρα και νέες ελπίδες. Όσον αφορά τους στόχους μας, να πείσουμε τον κόσμο ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο και να δώσουμε αξία στην Εθνική μας ομάδα.
Θέλουμε σε κάθε αγώνα να δείχνουμε ότι ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο και να δείχνουμε σε κάθε αγώνα ότι μπορούμε για τη νίκη. Ανυπομονούμε για την πρόκληση που μας περιμένει. Πιστεύω σε αυτή τη γενιά των ποδοσφαιριστών της Κύπρου και έχουμε ως ομάδα μεγάλες ελπίδες για αυτή τη διοργάνωση. Παίζουμε με ένα δυνατό αντίπαλο τον οποίο σεβόμαστε αλλά έχουμε και εμείς τους δικούς μας στόχους, έχουμε και εμείς μια πολύ καλή ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Ραν Μπεν Σιμόν.
Για στοίχημα που έβαλε με το Νορβηγό προπονητή του στην Κοπεγχάγη μίλησε μετά από σχετική ερώτηση Νορβηγού δημοσιογράφου ο Πιέρος Σωτηρίου.
«Βάλαμε στοίχημα με τον προπονητή μου. Αν νικήσει η Νορβηγία χάνω το στοίχημα, αν νικήσει η Κύπρος ή αγώνας έρθει ισόπαλος κερδίζω εγώ. Μου έδωσε και την ισοπαλία αλλά εγώ δεν το δέχτηκα λέγοντας του πως μόνο με νίκη θα καταφέρω να κερδίσω το στοίχημα», ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Πιέρος ο οποίος τόνισε επίσης πως «με 100% συγκέντρωση και πειθαρχία, η Κύπρος μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Όσλο».