24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • AΣΙΛ:Χωρίς τον Γ.Πυρίσιη δεν θα επιβιώναμε(Διάψευση για εισφορά από Παπασταύρου)

AΣΙΛ:Χωρίς τον Γ.Πυρίσιη δεν θα επιβιώναμε(Διάψευση για εισφορά από Παπασταύρου)

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2018 0 484 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣΙΛ αναφορικά με δημοσίευμα που έκανε λόγο για ποσό στο σωματείο από τον Σταύρο Παπασταύρου.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο, είμαστε υποχρεωμένοι να παρέμβουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για προστασία του Σωματείου μας.

Δεν έχουμε λάβει ποτέ και κανένα ποσό από τον κ. Σταύρο Παπασταύρου, επενδυτή στο Σωματείο της Ομόνοιας Λευκωσίας. Αυτό εξ’ άλλου αναφέρει και ό ίδιος ο κ. Παπασταύρου στις δηλώσεις του στις οποίες αναφέρεται σε σκέψεις για βοήθεια προς τον ΑΣΙΛ, προτού αναμιχθεί τελικά στα της Ομόνοιας.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον λυπηρό να βγαίνει προς τα έξω η πιο πάνω εικόνα ενώ εμείς που ξέρουμε τα δεδομένα του ΑΣΙΛ λέμε ότι ο αγώνας για επιβίωση είναι σκληρός και καθημερινός. Και θα μας είχε προ πολλού καταβάλει εάν δεν είχαμε δίπλα μας τον Γιώργο Πυρίσιη που σηκώνει χρόνια τώρα πολύ μεγάλο μέρος του φορτίου.

Είμαστε πάντα στην διάθεση των λειτουργών των ΜΜΕ και τους καλούμε, όποτε το επιθυμούν να επικοινωνούν μαζί μας. Ταυτόχρονα και δοθείσης της ευκαιρίας καλούμε τα μέλη και φίλους του Σωματείου μας να μας στηρίξουν. Ειδικά τώρα που αρχίζει το πρωτάθλημα σας θέλουμε δίπλα μας.

Στην κερκίδα, στις εκδηλώσεις, στις ενέργειες που κάνουμε για οικονομική ενίσχυση. Μόνο έτσι θα συνεχίσει να υπάρχει ο ΑΣΙΛ.