4 Οκτωβρίου, 2024
  • 4 Οκτωβρίου, 2024

Λυτρωτής της Γιουβέντους με γκολάρα ο Ρονάλντο

By on 27 Οκτωβρίου, 2018 0 510 Views

Η Κυρία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Εμπολι αλλά ισοφάρισε με πέναλτι του Ρονάλντο και πήρε τη νίκη με γκολάρα του Πορτογάλου!

«Ο μίστερ ήταν εκνευρισμένος μετά το 1-1 με την Τζένοα, οπότε σήμερα θα πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη», είπε ο Μπεντανκούρ στο Sky Italia πριν την έναρξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πήγαιναν ολοταχώς για να εκνευρίσουν ακόμη περισσότερο τον προπονητή τους. Λίγα 24ωρα μετά την πολύ καλή εμφάνιση της στο Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους έδειχνε κουρασμένη, μπλαζέ ή βαριεστημένη στο Carlo Castellani και η Εμπολι προηγήθηκε και έδειχνε έτοιμη να κάνει τη ζημιά, αλλά ο CR7 το πήρε πάνω του και με τη δεύτερη doppietta του στη Serie A επανέφερε στις νίκες τους Τορινέζους.

Η Γιούβε πήρε από την αρχή την μπάλα, απείλησε στο 10′ με ένα καλό σουτ του Πιάνιτς αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά έδειχνε διάθεση να παίξει… τόσο όσο. Ετσι, η Εμπολι κατάφερνε να μην απειλείται ιδιαίτερα και σιγά-σιγά άρχισε να το ψάχνει και μπροστά, έχοντας δείξει και στους προηγούμενους αγώνες της ότι είναι ομάδα που ξέρει να παίζει και όχι μόνο να καταστρέφει. Τα πράγματα, μάλιστα, έγιναν ιδανικά για τους γηπεδούχους στο 28′, όταν η μπάλα κόντραρε σε Κρούνιτς-Μπεντανκούρ και στρώθηκε στον Καπούτο, ο οποίος με ωραίο σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0!

Με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια και οι δύο ομάδες και όταν επέστρεψαν η Γιούβε έψαξε την γρήγορη ισοφάριση και θα την έβρισκε στο 48′ αν η μπάλα δεν πήγαινε στο οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Πιάνιτς εντός περιοχής. Δεν έγινε εκεί το 1-1, έγινε λίγα λεπτά αργότερα όμως, στο 53′, όταν ο Ντιμπάλα έβαλε καλύτερα το σώμα του από τον Μπενάσερ και βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή να δείχνει στη βούλα. Ηταν το πρώτο φετινό πέναλτι για την πρωταθλήτρια και αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν ο Ρονάλντο και ισοφάρισε (1-1). Οι Τορινέζοι είχαν, πλέον, τον χρόνο με το μέρος τους αλλά η Εμπολι κρατούσε καλά, για να αναλάβει τελικά ο Κριστιάνο: Στο 70′ ο Ματουιντί βγήκε μπροστά, του έδωσε την πάσα και ο Πορτογάλος με σουτάρα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 1-2, φτάνοντας στα 7 γκολ στη Serie A.

Εμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Προβεντέλ, Ντι Λορέντσο, Σιλβέστρε, Μαϊέτα, Αντονέλι (69′ Πασκουάλ), Ακουα, Τραορέ (82′ Λα Γκουμίνα), Μπενάσερ, Ζάΐτς (75′ Σαλίχ Ουτσάν), Κρούνιτς, Καπούτο.
Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο (90′ Μπαρτσάλι), Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (80′ Ντάγκλας Κόστα), Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (66′ Κουαδράδο), Ρονάλντο, Ντιμπάλα.