1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χαμένες ευκαιρίες,πέναλτι και δοκάρια κράτησαν το 0-0 στο Αμμόχωστος

Χαμένες ευκαιρίες,πέναλτι και δοκάρια κράτησαν το 0-0 στο Αμμόχωστος

By on 16 Δεκεμβρίου, 2018 0 358 Views

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση Ν. Σαλαμίνα-Ένωση στο «Αμμόχωστος» καθώς οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έτσι έμειναν στο 0-0. Οι δυο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά τις έχασαν με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι της Ν. Σαλαμίνας στο δοκάρι του Τιάγκο στο 83΄. Δοκάρι είχε και η Ένωση στο 38΄ με τον Ουντόζι.

Η Ένωση πήρε τον πρώτο της βαθμό εκτός έδρας και έφτασε συνολικά στους 11, ενώ η Ν. Σαλαμίνα η οποία παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, (προερχόταν από δυο σερί ήττες), έφτασε στους 20 βαθμούς.

Η Ένωση στο α΄ ημίχρονο ήταν καλύτερη, ενώ στην επανάληψη η Ν. Σαλαμίνα ανέλαβε τα ηνία, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, ούτε και από το σημείο του πέναλτι, την ώρα που οι «βυσσινί» είχαν τις δικές τους ευκαιρίες, σε αντεπιθέσεις.

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Νουρ, Μιντίκκης (66΄ Σιαθάς), Κορέια, Τιάγκο, Ελουντού (90΄Σικόρσκι), Κίνγκσλεϊ

Στον πάγκο: Αλβμπόγκε, Σεργίου, Λεμέσιος, Αζίζ, Θεοδώρου, Κωστή, Νικολάου.

ΕΝΩΣΗ (Κάριτ Φελκ): Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα (69΄Μουλαζίμης), Αγγελή, Κυριάκου, Ενόχ (69΄Μαϊσουράντζε), Ριέρα, Ζάρατε, Πίττας, Ουντόζι (66΄Κουμής), Ρασμούσεν.

Στον πάγκο: Πέτρου, Μαγκάτε, Σερμπάκοφ, Ελευθερίου, Βαλλιάνος, Φράγκος

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάση Αναστάσης, ( Ιωάννης Λαζάρου, Μιχάλης Μαρίνου), 4ος Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας, Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκολομπάρτ /Ολίβα, Αμπαρτζουμιάν (3η)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αμμόχωστος»

ΘΕΑΤΕΣ: 800