2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024

Πήρε την τρίτη θέση για παρηγοριά η Ρίβερ Πλέιτ

By on 22 Δεκεμβρίου, 2018 0 334 Views

Αφού απρόσμενα αποκλείστηκε από τον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων, η Ρίβερ Πλέιτ το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει, ήταν να καθαρίσει 4-0 την Κασίμα Αντλερς στο αδιάφορο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Το πιο δύσκολο ήταν να πάρει την μυθική κούπα του Κόπα Λιμπερταδόρες από την Μπόκα Τζούνιορς. Αφού το κατάφερε αυτό, άπαντες περίμεναν από τη Ρίβερ Πλέιτ να πάει στο Μουντιάλ Συλλόγων και να κοντράρει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο που συνέβη το απρόσμενο. Την απέκλεισε η Αλ Αΐν και την άφησε να παίξει στο τελικό της… παρηγοριάς κόντρα στην Κασίμα Αντλερς, την οποία και καθάρισε εύκολα με 4-0.

Οι Εκατομμυριούχοι έφαγαν πάρα πολλές φάσεις και το σκορ αδικεί επιθετικά τους ηττημένους, που είχαν ευκαιρίες, πέναλτι που δεν τους δόθηκε και δοκάρι. Οι Αργεντινοί ήταν πιο εύστοχοι. Ο πρώην της ΑΕΚ, Σουκουλίνι έκανε το 0-1 με κεφαλιά (24′) και τα υπόλοιπα μπήκαν προς το φινάλε. Ο Πίτι Μαρτίνες με δύο τέλεια πλασέ (73′, 90’+3′) αποχαιρέτησε τη Ρίβερ, καθώς αποχωρεί από την ομάδα, ενώ ενδιάμεσα (88′) ο Μπορέ είχε ευστοχήσει σε πέναλτι.