8 Δεκεμβρίου, 2023
  • 8 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κλοπ: «Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο… αλλάξτε άθλημα»!

Κλοπ: «Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο… αλλάξτε άθλημα»!

By on 26 Δεκεμβρίου, 2018 0 484 Views

Τη διαδρομή και την κάθε στιγμή καλεί ο Γιούργκεν Κλοπ τους οπαδούς ν’ απολαύσουν από τη φετινή Λίβερπουλ, αφού αρνήθηκε να μιλήσει για τον τίτλο της Premier League και να… χαϊδέψει αυτιά λέγοντας πως θα μπει τέλος στην ξηρασία τίτλων για τον σύλλογο.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», έχει ξέρει πως ο κόσμος της ομάδας στης οποίας το «τιμόνι» βρίσκεται, έχει τρομερό πόθο για το πρωτάθλημα και η φετινή πορεία με την κορυφή τα Χριστούγεννα και το +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι, κάνει άπαντες ν’ αγωνιούν για την επιτυχία… τον προσεχή Μάιο.

«Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο, αλλάξτε άθλημα. Αν θέλετε να σκέφτεστε ότι ο Μάιος θα είναι ιδιαίτερος, αλλά δεν θέλετε να δείτε όσα θα συμβούν μέχρι τότε, να πάτε διακοπές. Δεν ξέρω που δεν προβάλλεται η Premier, αλλά βρείτε ένα μέρος που δεν θα το δείχνει η τηλεόραση και πάτε εκεί να καθίσετε. Αν θέλετε ν’ απολαύσετε τη διαδρομή μαζί μας και να γίνουμε όλοι μαζί επιτυχημένοι, τότε μείνετε κοντά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όχι νευρικοί και πιεστικοί.

Όλα αυτά για τις ιστορίες που η Λίβερπουλ ήταν πρώτη τα Χριστούγεννα και μετά έχανε τον τίτλο την τελευταία δεκαετία είναι μαλ@$%@%&. Δεν σημαίνει τίποτα η ιστορία. Έχουμε άλλη χρονιά, άλλη ομάδα» ανέφερε ο «Kloppo».