8 Δεκεμβρίου, 2023
  • 8 Δεκεμβρίου, 2023

Νεκρός στα επεισόδια οπαδών στην Ιταλία

By on 27 Δεκεμβρίου, 2018 0 410 Views

Ένας 35χρονος οπαδός της Ίντερ έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες, χτυπημένος από ένα βαν οπαδών της Νάπολι που κατευθυνόταν στο Σαν Σίρο για το χθεσινό παιχνίδι.

Συνεχίζονται οι δυσάρεστες ειδήσεις από την Ιταλία μετά το χθεσινό Ίντερ – Νάπολι, καθώς μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Κουλιμπαλί και τους τέσσερις μαχαιρωμένους οπαδούς της Νάπολι, υπάρχει και νεκρός!

Όπως ενημέρωσαν οι Αρχές, ένας 35χρονος οπαδός της Ίντερ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Μιλάνου τις πρώτες πρωινές ώρες, χτυπημένος από ένα βαν που μετέφερε οπαδούς της Νάπολι στο Σαν Σίρο για τον αγώνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης, όταν οι οπαδοί της Ίντερ σταμάτησαν το βαν των οπαδών της Νάπολι. Αφού υπήρξαν συμπλοκές, οι φίλοι των Παρτενοπέι επιβιβάστηκαν στο βαν και στην προσπάθειά τους να φύγουν χτύπησαν τον οπαδό των Νερατζούρι.

Ο 35χρονος φίλος της Ίντερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.