30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:Υπομονή και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για την Ομόνοια

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:Υπομονή και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για την Ομόνοια

By on 27 Δεκεμβρίου, 2018 0 2313 Views

Υπομονή ζήτησε από τον κόσμο ο Σταύρος Παπασταύρου στη διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε. Πρόσθεσε δε ότι η μεγαλύτερη του απογοήτευση είναι για τον κόσμο που δεν του έδωσαν αυτό που ήθελε. Στόχος είναι η Ευρώπη στην οποία ελπίζουν, αλλά αν δεν τα καταφέρουν φέτος, θα κάνουν ότι χρειάζεται για τα επόμενα χρόνια, επεσήμανε.

Κληθείς αν μπορεί να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα, δήλωσε: «Οι στόχοι μας είναι ψηλοί. Ξέρουμε που θέλουμε να πάμε και που θα πάμε. Ελπίζαμε για κάτι καλύτερο φέτος, αλλά δεν σημαίνει ότι χάθηκε ο στόχος. Ελπίζουμε ότι θα πάμε στην Ευρώπη. Θέλουμε ο κόσμος να κάνει υπομονή. Η μεγαλύτερη μου απογοήτευση είναι για τον κόσμο που δεν του δώσαμε αυτό που ήθελε. Αν δεν τα καταφέρουμε φέτος, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε τα επόμενα χρόνια».

Εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου λέγοντας πως «μέχρι σήμερα και με βάση τη δουλειά που έγινε, είμαστε ευχαριστημένοι»

Αναφερόμενος στις μεταγραφές, είπε ότι |θα καταλήξουμε σε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν. Δεν του είπαμε πόσους θα φέρει. Είναι ανάλογα με το τι χρειάζεται».

Όσο για το αν είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τις μεταγραφές, είπε: «Οι στόχοι μας είναι ψηλοί. Δεν είναι μόνο τα λεφτά που φέρνουν νίκες. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί. Οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι».

Εξάλλου απαντώντας σε ερώτηση για την σκληρή τοποθέτηση που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου για τους ποδοσφαιριστές μετά τον αγώνα με την Ένωση, είπε: «Δεν ήταν παιχνίδι που δεν μπορούσαμε να νικήσουμε. Ήταν απογοητευμένος ο προπονητής και η τοποθέτηση είχε να κάνει με την απόδοση των τελευταίων λεπτών. Ποτέ δεν μου είπε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν κάνουν για την Ομόνοια. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να γίνουν ορισμένες προσθήκες τον Ιανουάριο για να μας βοηθήσουν».