1 Δεκεμβρίου, 2023
  • 1 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΛ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:Ευχόμαστε το γήπεδο Λεμεσού να είναι καλορίζικο και καλότυχο(πράσινο φως για να αρχίσει η ανέγερση)

ΚΛ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:Ευχόμαστε το γήπεδο Λεμεσού να είναι καλορίζικο και καλότυχο(πράσινο φως για να αρχίσει η ανέγερση)

By on 31 Δεκεμβρίου, 2018 0 422 Views

Ο ΚΟΑ εξέδωσε ανακοίνωσή με την οποία γνωστοποιεί πως διανοίγεται ο δρόμος για να μπουν οι… μπουλντόζες και να αρχίσουν τα έργα για ανέγερση του νέου γηπέδου της Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αναθεωρητική Επιτροπή Προσφορών εξέδωσε σήμερα την απόφαση της με την οποία απέρριψε, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή κατά της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, για κατακύρωση του διαγωνισμού προσφορών του Γηπέδου Λεμεσού. Μετά την πιο πάνω απόφαση, εξαλείφεται η απαγόρευση και διανοίγεται ο δρόμος για να μπουν οι… μπουλντόζες.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης εξέφρασε την απόλυτη του ικανοποίηση για την πιο πάνω εξέλιξη δηλώνοντας ευτυχισμένος καθότι «όταν αναλάβαμε την πρωτοβουλία φάνταζε απίθανη η επιτυχία αλλά οι τεράστιες και συντονισμένες προσπάθειες ευόδωσαν και η υπόσχεση του Προέδρου της Δημοκρατίας γίνεται πραγματικότητα». Και πρόσθεσε: «Η συλλογική προσπάθεια και προσήλωση με επιμονή στον στόχο, πάντα φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χαίρομαι που έστω τις τελευταίες μέρες της θητείας μου στον ΚΟΑ, αξιώθηκα, με τους συνεργάτες μου, να ολοκληρώσουμε μια ακόμα προτεραιότητα μας. Πραγματοποιήσαμε ακόμα μια υπόσχεση και ευχόμαστε το γήπεδο Λεμεσού να είναι καλορίζικο και καλότυχο».