1 Δεκεμβρίου, 2023
  • 1 Δεκεμβρίου, 2023

Είχε και τα θετικά του το ΑΠΟΕΛ …

By on 3 Ιανουαρίου, 2019 0 3126 Views

Υπήρξαν και θετικά, όπως η ανατροπή και οι πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στη Δόξα, στη συνέχεια, τον Μοράις, αλλά και την ενίσχυση.

Για τη νίκη κόντρα στη Δόξα…

«Ήταν μια νίκη που σου δίνει το πιο μικρό προβάδισμα σε νίκη γηπεδούχου ομάδας. Ήμασταν επιπόλαιοι με αρκετά αβίαστα λάθη και εμφανιστήκαμε με ένα τρόπο, λες και δεν είχαν αντιληφθεί πως ξεκίνησαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στο τέλος καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Ο προπονητής έδωσε ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές, Αυτοί πρέπει να παίρνουν τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Κάποιο πρόβλημα συνοχής μπορεί να υπήρχε. Η αμυντική λειτουργία δεν ήταν και η καλύτερη. Κάναμε ένα κακό ημίχρονο. Από τη στιγμή που το διορθώσαμε ήταν θέμα αγωνιστικής συμπεριφοράς. Θα πρέπει να βλέπουμε μια ομάδα που ανεξαρτήτως των αλλαγών, να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Είμαστε πολύ απαιτητικοί με τον εαυτό μας και θέλουμε να συνεχίσουμε και στους δύο θεσμούς.

Υπήρξαν και θετικά, όπως το ότι ανατρέψαμε το παιχνίδι και το είχαμε παράξει πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Τίποτα δεν τελείωσε. Θα πάμε στο Μακάρειο στον επαναληπτικό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στο παιχνίδι του Σαββάτου, θα πάμε για τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά και τους Νσούε, Ντε Βινσέντι Ρουέδα, Μιλάνοφ και Καρλάο που έμειναν εκτός…

«Ο Μιλάνοφ επέστρεψε από τις διακοπές και ενημέρωσε ότι είχε μια διάταση. Οι υπόλοιποι ήταν θέμα του κ. Τραμετσάνι. Θα είναι στη διάθεση του για το επόμενο παιχνίδι. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Μιλάνοφ».

Για τον Μπάλογκ που είχε πολύ καλή παρουσία…

«Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να προσφέρει σε ένα ολόκληρο 90λκεπτο. Θέλει παιχνίδια στα πόδισα του και πρέπει να πείσει τον προπονητή, ότι μπορεί να είναι προσηλωμένος 90 λεπτά. Χρειάστηκε χρόνο, όμως και αυτός χτυπάει την πόρτα της 11άδας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτός βοηθά τις επιλογές. Ευελπιστούμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα».

Για τον Μοράις….

«Τέτοιας εμβέλειας ποδοσφαιριστές, μόνο όταν σταματήσουν την καριέρα τους, θα εκτιμήσουμε το τι έχουν κάνει».

Για τον κόσμο που ήταν πολύ λίγος…

«Αυτό που πρέπει να προβληματίσει είναι πως δεν υπάρχει κανένας που δουλεύει για να εκπονήσει ένα στρατηγικό σχέδιο για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το να λέμε για τα προβλήματα, για την κάρτα φιλάθλου, δεν θα μας οδηγήσει πουθενά. Δεν υπάρχει κανένα στρατηγικό σχέδιο για να ανατρέψουν την κατάσταση. Το να καθόμαστε και να λέμε πως θα έρθουν πίσω, στο τέλος της ημέρας θα μείνουμε μόνοι μας».

Για τα μεταγραφικά…

«Υπάρχει μια προσπάθεια να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται στην επίθεση. Αν αυτός βρεθεί και έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε, τότε θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του. Κάποια άλλη απόφαση, δεν έχει παρθεί».