7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ: Είδαμε ανθρώπους στο ποδόσφαιρο να προσπαθούν να το καταστρέψουν(Όχι αλλαγές στη μέση της σεζόν)

ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ: Είδαμε ανθρώπους στο ποδόσφαιρο να προσπαθούν να το καταστρέψουν(Όχι αλλαγές στη μέση της σεζόν)

By on 23 Ιανουαρίου, 2019 0 511 Views

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, αναφέρθηκε και για το θέμα αύξησης των ομάδων.

«Όπως είπε και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης τη Δευτέρα, έχουν κουράσει τα play-off. Συμφωνώ να γίνονται κάποιες αλλαγές. Ειδικά στο Β’ γκρουπ δεν έχει ενδιαφέρον από όλες τις ομάδες στη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Είναι κάτι που θα τον δουν οι αρμόδιοι. Αυτό που θεωρώ πιο σωστό είναι να μην αλλάξει φέτος ο κανονισμός για του χρόνου. Διαφωνώ για αυτό, αν και είμαστε σε δύσκολη θέση για να ανέβουμε κατηγορία, δεν μπορεί στα μέσα του πρωταθλήματος να το αλλάζουμε αυτό. Το πιο σωστό είναι να συμφωνηθεί και να εφαρμοστεί από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο».

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, άφησε αιχμές για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και για κάποιους που κερδοσκοπούν από το ποδόσφαιρο:.

Για το ότι έχει καιρό να μιλήσει ο πρόεδρος:
«Καλύτερα να μην είμαστε στο προσκήνιο, αλλά πάλι, ως Άρης πάντα είμαστε. Ο Άρης αντιμετωπίζεται σαν την Μπαρτσελόνα της Β’ κατηγορίας. Όλες οι ομάδες που παίζουν με τον Άρη, κάνουν την εμφάνιση της χρονιάς. Ίσως τα παιδιά που παίζουν με τον Άρη, να θέλουν να δείξουν κάτι παραπάνω».

Για το κύπελλο:
«Τίποτα δε θα αφήσουμε στη τύχη. Θα κατεβούμε στο γήπεδο και θα το παλέψουμε. Εμείς θα πάμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Εκεί που πίστευαν κάποιοι ότι δε θα παίξουμε στο πρώτο παιχνίδι, όχι μόνο το κάναμε, αλλά τους διαψεύσαμε με τη νίκη μας. Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, για να πάει το ζητούμενο που είναι η πρόκριση. Θα το παλέψουμε μέχρι εκεί που δικαιούμαστε να πάμε. Αν καταφέρουμε να πάμε στους «8», θα είναι επιτυχία».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:
«Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για το συναγωνισμό που έχει στη Β’ κατηγορία:
«Ο συναγωνισμός δεν είναι πολύ έντονος. Είναι ένας συναγωνισμός που υπάρχει σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άνθρωποι που διαλύουν το κυπριακό ποδόσφαιρο και μπαίνουν εμπόδιο στον Άρη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είδαμε μια αλλαγή στην Ομοσπονδία, είδαμε ανθρώπους να έρχονται πίσω και να προσπαθούν. Είδαμε ανθρώπους να είναι στο ποδόσφαιρο και να προσπαθούν να το καταστρέψουν. Άλλο να είσαι σωστός στα διοικητικά του καθήκοντα, και άλλο να βγάζεις λεφτά από το ποδόσφαιρο. Αυτοί πρέπει να κάτσουν σπίτι τους. Να μην κάνουν τρεις δουλειές μέσα στο ποδόσφαιρο».

Για το αν θέλει να αναφερθεί συγκεκριμένα:
«Αυτοί που τα ακούνε γνωρίζουν. Δε μένει τίποτα κρυφό. Οι υπόλοιποι που δεν καταλαβαίνουν σημαίνει ότι δε βλέπουν ποδόσφαιρο. Να ξέρουν όμως ότι θα με βρουν απέναντί τους. Αυτό που θέλω να τους πω, όπως λέμε στα κυπριακά, να κάτσουν τη μάππα χαμέ. Να αφήσουν υγιές το κυπριακό ποδόσφαιρο».