5 Οκτωβρίου, 2024
  • 5 Οκτωβρίου, 2024

Χωρίς δυσκολία η ΑΕΚ στους 8,με δεύτερη νίκη

By on 30 Ιανουαρίου, 2019 0 306 Views

Η ΑΕΚ έχοντας ως κορυφαίο τον Απόστολο Γιάννου, κέρδισε με 2-0 τη Νέα Σαλαμίνα στον επαναληπτικό (4-1 συνολικό σκορ). Ανώτερη σε ολόκληρο το 90λεπτο κόντρα στους «ερυθρολεύκους» η ομάδα του Ιδιάκεθ, πήρε προβάδισμα στο σκορ, διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και χωρίς να απειληθεί καθόλου από τη Νέα Σαλαμίνα, «σφράγισε» την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Από την αρχή έδειξε τη διάθεσή της και στο 23’ μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Γιάννου γύρισε στον Τρισκόφσκι που νίκησε τον Αλβμπόγκε, κάνοντας το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Στη συνέχεια κράτησε την μπάλα και η εστία του Τόνιο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Ίδιο, χαμηλό, αλλά ιδανικό το τέμπο και στην επανάληψη για την ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να συνεργάζονται άψογα σε μια προσπάθεια των Γιάννου Ακοράν και Τρισκόφσκι στο 58’, με τον Ελληνοαυστραλό να γίνεται ξανά δημιουργός. Έκανε το γύρισμα από τα δεξιά με τον Ακοράν να κάνει το σουτ στην κίνηση διαμορφώνοντας το 2-0. Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν τα εναπομείναντα 30’ λεπτά, με τους δυο προπονητές να κάνουν νωρίς όλες τους τις αλλαγές, ξεκουράζοντας κάποιους ποδοσφαιριστές. Έτσι, η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην κληρωτίδα για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Λαρένα, Ακοράν, Τέτε, Τρισκόφσκι, Κάσες, Γκονζάλεθ(66′ Καταλά), Τζεφρέν(74′ Χέφελ), Γιάννου(82′ Ακίνο)

Νέα Σαλαμίνα: Αλβμπόγκε, Γκολομπάρτ(64′ Χατζηκωνσταντή), Άγκους, Χριστοφόρου, Μαργκάσα(68′ Κωστή), Ρέινολντς, Μιντίκκης, Νικολάου(55′ Κορέια), Ελουντού, Σιαθάς, Σικόρσκι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάσες (2η) /Ρέινολντς, Σικόρσκι, Κωστή, Άγκους
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ
ΘΕΑΤΕΣ: 1000