29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΑΕΚ το τρίποντο με πλούσιο θέαμα

By on 10 Φεβρουαρίου, 2019 0 333 Views

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ επικρατώντας 2-0 της Αλκής, διατήρησε την διαφορά από την Ανόρθωση και πλησίασε και τον Απόλλωνα στην 3η θέση αν και ακόμα απέχει αρκετά από την τριάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.
Στο δαιμονιώδες πρώτο μέρος στο οποίο μπορούσαν και οι δυο να σκοράρουν βάσει ευκαιριών, είδε δίκτυα η ΑΕΚ και ευκόλυνε το έργο της. Εφόσον στην επανάληψη έλεγξε τον ρυθμό και δεν άφησε τα πράγματα να φύγουν όπως στο α΄ ημίχρονο κατάφερε η ομάδα του Ιδιάκεθ να πάρει μια δίκαιη νίκη.
Το σκορ άνοιξε ο Ακοράν με ωραία ενέργεια και τελείωμα στο 30΄ και ο Τρισκόφσκι με το 8ο φετινό του γκολ έλκανε το 2-0. Ήταν στο 54΄ όταν Τζεφρέν εκτέλεσε το φάουλ, απέκρουσε ασταθώς ο Πάρντο και ο Σκοπιανός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίκτυα της «Αθάνατης».

ΑΕΚ (Ι.Ιδιάκεθ): Τόνιο, Σίλβα, Αντωνιάδης (65΄ Καταλά), Τρουγιόλς, Μοισόφ, Λαρένα, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Κάσες, Τζεφρέν (74΄Ακίνο), Γιάννου (84΄ Ρουσιάς)

ΑΛΚΗ (Κ.Σακκάς): Πάρντο, Σερφά, Μπελαμειρί, Σπόλιαριτς (87΄ Καντάτσια), Τραιτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες, Ηλία (64΄ Μπαταρά), Σταρόκιν, Τριμπό (77΄ Στ.Κωνσταντίνου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιγκόρ (3η), Αντωνιάδης, Ακοράν/Κυπριανού, Σπόλιαριτς (3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Φλόρες
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αβραάμ Τσούκκας (Α.Ανρέου, Γ. Σάββα) Α. Αργυρού (Α. Γεωργίου)