29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024

ΙΔΙΑΚΕΘ:Ο διαιτητής ανακάλυψε κάρτα στον Ίγκορ

By on 10 Φεβρουαρίου, 2019 0 690 Views

Μετά τη νίκη επί της Αλκής, ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι είναι επικίνδυνη η Αλκή, πήρε ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, έχει καλή αμυντική συμπεριφορά, τον Σπόλιαριτς στο κέντρο και καλούς ακραίους. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών μου και τη νίκη. Στο α΄ μέρος είχαμε κατοχή και αρκετές ευκαιρίες αλλά και η Αλκή είχε ξεκάθαρη ευκαιρία με τον Σπόλιαριτς και το δοκάρι. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο γκολ ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι, πετύχαμε δεύτερο γκολ και τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. O διαιτητής ανακάλυψε την κάρτα στον Ίγκορ και θα τον στερηθούμε στο ματς με το ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη.»

Για την παρουσία του Τζέφρεν…
«Είμαι χαρούμενος για όλους τους ποδοσφαιριστές. Για τον Τζέφρεν ήταν καλή ευκαιρία να παίξει από την αρχή και να μπει σιγά, σιγά στην ομάδα. Έγινε πολύ καλή δουλειά και από αυτόν και από όλους. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που βγάζουμε. Πετύχαμε μόνο νίκες και μια ισοπαλία με την ΑΕΛ. Σήμερα εξασφαλίσαμε θέση στην 6άδα που πριν από ενάμιση μήνα δεν φαινόταν εύκολο».

Για το γεγονός ότι δεν θα έχει τον Ιγκόρ στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ…
«Είναι σημαντικό και είμαι στεναχωρημένος που δεν θα τον έχω στην διάθεση μου. Είναι κρίμα και για τον ίδιο και για την ομάδα».