24 Ιουλίου, 2024
  • 24 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα ζητούν απο τον πρόεδρο του ΚΟΑ σωστή απόφαση

Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα ζητούν απο τον πρόεδρο του ΚΟΑ σωστή απόφαση

By on 16 Φεβρουαρίου, 2019 0 813 Views

Ανακοίνωση από το ΔΣ των Παλαιμάχων του Απόλλωνα :

“Με αφορμή τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονται στην ξεκάθαρη υπόθεση για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Francis Ouzoho στον αγώνα με την ομάδα μας, εμείς ως Σύνδεσμος Παλαιμάχων Απόλλωνα Λεμεσού καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς και κυρίως τον Πρόεδρο του Κ.Ο.Α κύριο Αντρέα Μιχαηλίδη όπως πράξουν το ΣΩΣΤΟ το οποίο προκύπτει μέσα από το νομικό πλαίσιο.

Το φίλαθλο κοινό ανά το Παγκύπριο παραμένει αποσβολωμένο από την προσπάθεια που καταβάλλεται από πολιτικούς και άλλους φορείς για παραποίηση της υπόθεσης για να εξυπηρετήσουν αλλού είδους συμφέροντα.

Εμείς ως Σύνδεσμος Παλαιμάχων Απόλλωνα Λεμεσού δεν θα ανεχθούμε καμία άλλη κατάληξη στην υπόθεση εκτός από αυτή η οποία προκύπτει μέσα από την νομοθεσία.

Όσοι παρανόμησαν θα πρέπει να τιμωρηθούν αμείλικτα από το Κράτος, όπως επίσης και όλοι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσβάλουν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Αντρέα Μιχαηλίδη λάβε την ΟΡΘΗ απόφαση να πεις την αλήθεια και ΜΟΝΟ, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έχεις καμία απολύτως θέση στον Κυπριακό Αθλητισμό, και πολύ περισσότερο στην αθλητομάνα Λεμεσό.

Αντρέα πες ΜΟΝΟ την αλήθεια.

Διοικητικό Συμβούλιο
Παλαιμάχων Απόλλωνα Λεμεσού”.