11 Δεκεμβρίου, 2023
  • 11 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα σενάρια για την 11αδα της Εθνικής Ελλάδας στην Βοσνία

Τα σενάρια για την 11αδα της Εθνικής Ελλάδας στην Βοσνία

By on 26 Μαρτίου, 2019 0 816 Views

Ο Άγγελος Αναστασιάδης λόγω του ανοιχτού θέματος με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο θα προβληματίζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή για τον σχηματισμό και για κάποια πρόσωπα για τον αποψινλο αγώνα στην Βοσνία(21:45 Cytavision).

Το ζήτημα με τον πιθανό σχηματισμό με τρεις στόπερ συνεχίζει να προβληματίζει τον Αναστασιάδη. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα υπάρχουν ανοιχτά θέματα καθώς εάν ο Σωκράτης νικήσει τον χρόνο και ανατρέψει τα δεδομένα ο Έλληνας τεχνικός θα πάει στο 4-2-3-1 με Βλαχοδήμο, Σωκράτη, Σιόβα, Μπακάκη, Κούτρη, Ζέκα, Κουρμπέλη ή Σάμαρη, Φορτούνη, Μασούρα, Δώνη και Κουλούρη. Ο Παπασταθόπουλος έχει προπονηθεί κανονικά την Δευτέρα αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τον δει και την Τρίτη.

Εάν δεν τα καταφέρει όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπάρχουν διάφορες εκδοχές. Από το 3-5-2, το 5-3-2 μέχρι και το 3-4-2-1. Σε έναν σχηματισμό 3-4-2-1 μπορεί να υπάρξει στα μετόπισθεν και μπροστά από τον Βλαχοδήμο τριάδα με Σιόβα, Ρισβάνη και Κουρμπέλη για να έχει ως ακραίους στον άξονα με τα σχετικά ανεβάσματα τους Μπακάκη & Κούτρη, εσωτερικούς χαφ τους Ζέκα και Σάμαρη και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Δώνη τους Φορτούνη και Μασούρα. Ο Αναστασιάδης προβληματίζεται αρκετά και για τα άκρα των Βόσνιων και Κολάσινατς και Βίσκα και φυσικά για τους Πιάνιτς και Τζέκο.

Ανεξάρτητα στο ποιά διάταξη θα καταλήξει οι… σίγουροι της 11άδας του Αναστασιάδη δείχνουν να είναι οι Βλαχοδήμος, Σιόβας, Κουρμπέλης (σ.σ. με την σχετική… υποσημείωση για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο), Κούτρης, Μπακάκης, Ζέκα, Σάμαρης και Φορτούνης και ίσως ο Δώνης. Πρέπει να τονιστεί ξανά πάντως ότι οι τελικές αποφάσεις για τους 11 της Ελλάδας θα ληφθούν ανήμερα του ματς στη Βοσνία. Στους υποψήφιους για το βασικό σχήμα ανάμεσα στα άλλα είναι και ο Κουλούρης πάντως.