3 Μαρτίου, 2024
  • 3 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του Απόλλωνα.Τέλος η χρονιά για 4

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του Απόλλωνα.Τέλος η χρονιά για 4

By on 25 Απριλίου, 2019 0 14675 Views

Άσχημα τα νέα στον Απόλλωνα. Τέσσερις ποδοσφαιριστές χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ενημέρωση:
Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την πορεία αποθεραπείας που ακολουθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και για τα νέα προβλήματα τα οποία πρόεκυψαν στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την ΑΕΛ σε κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.
Μουσταφά Καραγιόλ: Ο επιθετικός από την Γκάμπια υπέστη θλάση (οπίσθιων μηριαίων)  στον αγώνα κυπέλου της περασμένης Τετάρτης (17/04) και ως εκ τούτου η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος 2018-2019 λαμβάνει τέλος για τον ποδοσφαιριστή.
Μάριος Στυλιανού: O Μάριος Στυλιανού υπέστη θλάση (οπίσθιων μηριαίων) στον αγώνα κυπέλου της περασμένης Τετάρτης (17/04), και ουσιαστικά χάνει το υπόλοιπο της περιόδου.
Νταβίντ Φομπαλά: O υψηλόσωμος επιθετικός υπέστη θλάση (τετρακέφαλο) στον αγώνα πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής (21/04) και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα ξανά προλάβει να αγωνιστεί φέτος με την ομάδα μας.
Χαράλαμπος Κυριάκου: Ο ποδοσφαιριστής υπέστη τραυματική ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης και μετά από νέες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποφασίστηκε όπως αρχίσει νέο εξειδικευμένο πρόγραμμα για να είναι σε θέση να προλάβει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ
Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές μας να κερδίσουν χρόνο και θέσουν υποψηφιότητα για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
Ρομπέρζ, Σακέτι και Φακούντο Περέιρα ανεβάζουν ρυθμούς ακολουθώντας ειδικά προγράμματα και οι επόμενες ημέρες θα καταδείξουν κατά πόσο είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα μας στο ντέρμπι της Λευκωσίας.