18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ευχαριστίες Τ.Μαυρή σε ΚΟΠ και Ομόνοια(Στο Παιδογκολογικό τα έσοδα από την φανέλα-βίντεο)

Ευχαριστίες Τ.Μαυρή σε ΚΟΠ και Ομόνοια(Στο Παιδογκολογικό τα έσοδα από την φανέλα-βίντεο)

By on 6 Μαΐου, 2019 0 782 Views

Σε μια λιτή τελετή στα Γραφεία της ΚΟΠ, στην παρουσία του Προέδρου Γιώργου Κούμα, ο Τάκης Μαυρής παρέδωσε στην Ομόνοια την ιστορική φανέλα που φορούσε στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ιταλία στις 12 Φεβρουαρίου 1983.

Φορώντας αυτή τη φανέλα, ο Τάκης Μαυρής σκόραρε το γκολ της ομάδας μας στην ισοπαλία 1-1 με την τότε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Μετά από επιθυμία του κ. Μαυρή, η φανέλα τέθηκε σε πλειστηριασμό από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τα έσοδα θα δοθούν στο Παιδογκολογικό τμήμα του Μακάρειο Νοσοκομείου, στην μνήμη της συζύγου του. Η Ομόνοια πλειδότησε τη φανέλα με 4000 ευρώ ενώ στο ποσό αυτό θα προστεθεί εισφορά 2000 ευρώ από την ΚΟΠ.
Εκ μέρους της Ομόνοιας, τη φανέλα παρέλαβε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη.

«Η σημερινή εκδήλωση αποδεικνύει πως οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές δεν είναι μόνο αυτοί που διακρίνονται στο γήπεδο αλλά, κυρίως είναι αυτοί που διακρίνονται στην ίδια τη ζωή. Η Ομόνοια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την πρωτοβουλία του Τάκη Μαυρή ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της ομάδας μας», ανέφερε ο κ. Γρηγόρη.

«Ευχαριστώ την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και κυρίως τον Πρόεδρο της, θέλω να ευχαριστήσω την Ομόνοια και το φίλο Δημήτρη. Αυτά τα λεφτά, θα δοθούν σήμερα στο Παιδογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, στην μνήμη της συζύγου μου, κάτι που ήταν δική μου επιθυμία αλλά και της οικογενείας μας. Σας ευχαριστώ όλους» δήλωσε συγκινημένος ο Τάκης Μαυρής.