26 Σεπτεμβρίου, 2023
  • 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπεργκ!

By on 3 Ιουνίου, 2019 0 17581 Views

Τα «ερυθρόλευκα» προβάρει, εκτός απροόπτου, ο Μάρκους Μπεργκ!

Ο Σουηδός επιθετικός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ σε μια επικείμενη συνεργασία με τους Πειραιώτες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική ομάδα που του έχουν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση.

Συγκεκριμένα, αυτή αφορά κλειστό τριετές συμβόλαιο με 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο συν μπόνους.

Αν και επίσημα από την πλατεία Αλεξάνδρας δεν προκύπτει καμία πληροφόρηση επί του θέματος του Σουηδού, γιατί προφανώς η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε κομβικό σημείο, οι δύο πλευρές φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία και ίσως μέσα στις επόμενες μέρες σημειωθούν θετικές εξελίξεις. Χαρακτηριστικό είναι πως, σε αντίθεση με την αρχική στάση τους, οι «ερυθρόλευκοι» δεν διαψεύδουν το ενδιαφέρον.

Ο Μπεργκ, σύμφωνα με το περιβάλλον του, έχει βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, αφού αρχικά δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» λόγω της προηγούμενης παρουσίας του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια άλλη ικανοποιητική για εκείνον πρόταση από το Κατάρ, το MLS ή την Ευρώπη, το λιμάνι δείχνει στην παρούσα φάση ο καλύτερος προορισμός.

Αν δεν προκύψει κάποια πρόταση στο… 90’ από υποψήφιο «μνηστήρα» που θα δελεάσει τον Σουηδό στράικερ και θα τον βγάλει από την άβολη θέση, τότε εκείνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού, επισφραγίζοντας το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.