23 Μαΐου, 2024
  • 23 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μιχαηλίδης: «Τεχνικά, αλλά διαχειρίσιμα τα προβλήματα στο γήπεδο Λεμεσού»

Μιχαηλίδης: «Τεχνικά, αλλά διαχειρίσιμα τα προβλήματα στο γήπεδο Λεμεσού»

By on 4 Ιουνίου, 2019 0 3427 Views

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης για το γήπεδο της Λεμεσού, με τη συμμετοχή του ΚΟΑ, του Γενικού Ελεγκτή και της Γενικής Λογίστριας (ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Μετά τη σύσκεψη ο Ανδρέας Μιχαηλίδης είπε:

«Έχουμε συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν το νέο γήπεδο Λεμεσού και θέλω να διαβεβαιώσω και να καθησυχάσω τον κόσμο ότι έχουν δοθεί λύσεις σε κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Είναι διαχειρίσιμα και προχωρούμε σύμφωνα με τα όσα έχουν συζητηθεί στη σύσκεψη αυτή, στην οποία παρέστησαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, και οι εργολάβοι και οι μελετητές και φυσικά η αναθέτουσα Αρχή στην παρουσία Γενικού Ελεγκτή και Γενικής Λογίστριας.

Θεωρούμε ότι ήταν μια εξόχως σημαντική συνάντηση αυτή που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστούμε για το προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο και πλέον έχει καθαρίσει ο δρόμος και βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ καλή πορεία».

Κληθείς να αναφερθεί στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, είπε ότι «είναι κυρίως τεχνικά, είναι όμως διαχειρίσμα. Αφορούσαν τα μπάζα που βρέθηκαν εκεί και υπάρχει η λύση ασφαλώς, καθώς και κάποια θέματα που αφορούσαν τις μελέτες και τα οποία θεωρούμε ότι έχουν επιλυθεί»

Ερωτηθείς αν με αυτά τα προβλήματα αυξάνεται το κόστος ανέγερσης του γηπέδου, είπε ότι «δεν τίθεται θέμα αύξησης του κόστους σε καμιά περίπτωση. Αισθανόμαστε ότι οι λύσεις που έχουν δοθεί είναι τεχνικής φύσης και δεν αφορούν το οικονομικό κομμάτι».

Σε ερώτηση γιατί συγκάλεσε τη σύσκεψη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εφόσον το θέμα ήταν δευτερευούσης σημασίας, είπε ότι «τον Πρόεδρο τον ανησύχησαν κάποια δημοσιεύματα».

Σε ερώτηση αν έχουν τεθεί χρονοδιαγράμματα για την επίλυση των θεμάτων που προανέφερε, είπε ότι «έχουν τεθεί χρονοδιαγράμματα, σαφώς, τα οποία θα ακολουθήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές».