21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Διαμάχη στην Ισπανία για τα ματς Παρασκευής και Δευτέρας

Διαμάχη στην Ισπανία για τα ματς Παρασκευής και Δευτέρας

By on 1 Αυγούστου, 2019 0 612 Views

Λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα της νέας σεζόν στην χώρα της Ιβηρικής, που είχε οριστεί για την Παρασκευή 16/8 με την αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Μπαρτσελόνα, συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας.
Πριν από μερικές ημέρες ο αρμόδιος δικαστής της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) αποφάσισε να απαγορεύσει την διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος τις Παρασκευές και τις Δευτέρες, κάτι που σημαίνει ότι αγωνιστική δράση θα πρέπει να υπάρχει μόνο τα Σαββατοκύριακα.
Η απάντηση της Ισπανικής Λίγκας ήταν άμεση και σε πολύ αυστηρό ύφος, καθώς ανέφερε ότι είναι η μόνη αρμόδια αρχή για να καθορίζει το πρόγραμμα των αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Σημείωσε, επίσης, ότι ουδεμία πρόθεση έχει να τροποποιήσει το πρόγραμμα των πρώτων τριών αγωνιστικών που έχει ήδη ανακοινωθεί και προτίθεται να το αφήσει ως έχει. Ταυτόχρονα η La Liga κινήθηκε και δικαστικά ζητώντας την ακύρωσης της απόφασης του αθλητικού δικαστή. Η εξέταση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου.