20 Ιουλίου, 2024
  • 20 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ο προπονητής θα έχει έτοιμη την ομάδα με στην περεμιέρα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ο προπονητής θα έχει έτοιμη την ομάδα με στην περεμιέρα

By on 12 Αυγούστου, 2019 0 4742 Views

H Aνόρθωση δεν ήταν καλή στο φιλικό με την Ομόνοια ωστόσο τα φιλικά είναι για τους προπονητές και σίγουρα ο Κετσπάγια είδε πολλά χρήσιμα στοιχεία και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα η ομάδα τους.Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο ε.τ. της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας για τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία στο φιλικό με την Ομόνοια και την ανησυχία που υπάρχει: «Ήταν ένα ακόμη φιλικό και ο προπονητής θα έχει έτοιμη την ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν είναι να κρίνουμε από τα φιλικά, δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει προβληματισμός και ανησυχία, μέσα από τα φιλικά βλέπουμε αυτά που μπορούμε να διορθώσουμε».

Για την εικόνα της ομάδας: «Αυτό που μετρά είναι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Οι προπονητές γνωρίζουν πολύ καλά τι θα κάνουν. Ο προπονητής δοκίμασε διάφορα στο φιλικό και σύντομα θα καταλήξει στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Για τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο: «Ο Τιμούρ Κετσπάγια έφτιαξε ένα ρόστερ, έτσι όταν λείπει κάποιος να τον αντικαθιστά ο άλλος επάξια. Υπάρχει ένα διάστημα 15 ημέρων για να διορθωθούν τα απαραίτητα κι αυτά που χρειάζεται να γίνουν».

Για την απόκτηση επιτελικού μέσου: «Είναι συμπληρωμένες οι 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών και δεν υπάρχει ενημέρωση για κάτι διαφορετικό. Σε μια μεταγραφική περίοδο όμως πολλά μπορούν να γίνουν, όλα είναι ανοικτά, αυτή τη στιγμή αξιολογούνται ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών, αν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση, αυτή δεν θα γίνει τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Μέρα με την μέρα θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ. Μόνο αν βρεθεί κάτι αξιόλογο θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής».

Για τον Κατσαράβα: «Αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί οικονομικά τη διοίκηση θα αρχίσει συζήτηση. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ενημερωθεί να φύγει από την ομάδα…».

Για αγωνιστικά:
Λόρια: μυϊκό πρόβλημα, θα χάσει το φιλικό με την Αναγέννηση και πιθανώς με την Πάφο, και θα δούμε αν θα προλάβει την πρεμιέρα.

Στυλιανού: μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού

Σελίν: θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το πρόβλημα